Останні ігри 7-го туру чемпіонату області з пляжного футболу пройшли "в одні ворота"
Написав Артем   
Неділя, 24 липня 2016, 22:50

05OtxQBbBxw

Без проблем здолали своїх суперників Солтекс і Рувер.

 

"Рувер" - "Темна Конячка" 5:0

Голи: Ветров, Пархоменко, Андрійченко 2, Бабій
YBHlmo5q2j4
Стартувала гра у досить спокійному темпі. Перший тай команди провели за принципом: бий-біжи. "Конячка" атакувала і створювала ілюзію натиску. А ударів у ворота «Руверу» завдавав зі своєї половини лише Криштоп.
Рахунок у грі відкрився на четвертій хвилині другого тайму. Вдала реалізація гравця "Рувера" Ветрова Андрія. Він обікрав нападника і з центру поля пробив у праву шістку. Через декілька хвилин другий гол у ворота "Конячки" забив Віктор Пархоменко - 2:0.
У третьому таймі за одну хвилину оформив дубль Артем Андрійченко. За 5 хв до кінця гри ще одина неприємність спіткала гравців у блакитній фомрі, а саме рука у своїй штрафній. Пенальті реалізовує Бабій Михайло. Підсумок гри 5:0 на користь "Рувера".

LWsadiPeegE

GavXEFh2yUE

hYHFn1EOh 8

J8FhJ36Oki0

9fSzlY4uq9g

cc7O ozA8uw

YzuQ W-k1cM

ucySy6csPBc

PMkSpQM-uGI

sSlVkVn9PrI

 

 

"Матусів" - "Солтекс" 9:1

Голи: Кіт 2, Лобов 2, Степанов, Петришин, Коркішко, Дєєв, Аргєєв - Резнюк

ZQ3XxwzTd5U

Ще до початку гри у "Матусіва" виникли проблеми - не вистачало гравців. Потім з появою гравців шукали футболку голкіперу. Почалась гра із впевненого натиску «Солтексу». Павло Кіт відкриває рахунок ударом у правий кут вже на 2-ій хвилині матчу. Другий гол забиває дальнім ударом Олександр Лобов. На останній хвилині першого тайму третій гол забиває Петро Степанов.

Після такого одностороннього тайму відчувається впевненість у своїх силах гравців "Солтекса", які продовжили забивати. На початку другого тайму рахунок на користь "Солтексу" поповнює Петришин Владислав. 5 м'яч у ворота "Матусіва" забив Олег Коркішко. Опісля Лобов оформив дубль і рахунок став 6:0. Гра в одні ворота ані трохи не засмутила «Матусів», який грав ще наполегливіше. На початку третього тайму гол забив Кіт, на що відразу відповів "Матусів" голом Резнюка. Насамкінець 8 гол забив Дєєв, відразу після якого зі своєї половини відзначився Аргєєв. Гра закінчилася впевненою перемогою «Солтекса» з рахунком 9:1.

X-Sj76 OH M

 

SG1y1-Nc4eo

QKjZ98BkC88