Стартував кубок області з пляжного футболу!
Написав Максим Гаптар   
Неділя, 26 липня 2015, 20:05
26072015beachcupDSC09598
"Матусів" "вибиває" "Цетус", "Миронівська птахофабрика" з проблемами проходить "Єдину країну", "Темна Конячка" у серії пенальті переграє "Дніпро", "Одна Родина" мінімально обігрує "Торпедо".
Сьогодні на Живчик-Арені стартував кубок Черкаської області з пляжного футболу!  На старт вийшло 8 команд. 
Спочатку "Єдина країна" нав’язала серйозну боротьбу "Миронівській птахофабриці". Минулорічний володар кубка програвав протягом матчу, але, зібравшись із силами, взяв гору - 5 : 4.

26072015beachcupDSC09606 

"Єдина країна" - "Миронівська птахофабрика" 4 : 5
Голи: Петриченко (3), Резнюк - Єрошов, Ткаченко (2), Мачульський (2).
Далі відбувся головний апсет чвертьфіналу. "Матусів" у рівному матчі переграв "Цетус". Черкаський колектив традиційно серед головних фаворитів на всі трофеї, тоді як "матусян" розглядаємо як непоступливий колектив. Втім сьогодні команда зі Шполянського району зібралася на матч у повному складі. Це й дало результат. 3 : 2, "Матусів" у півфіналі.
"Матусів" - "Цетус" 3 : 2
Голи: Касяненко, Маняк, Остренко - Гамалій, Суський.
 
У третьому матчі - суперпротистояння рівних команд. "Темна Конячка" проти "Дніпра-ЮГ-2000". "Конячка" підійшла на цей матч всього із двома замінами, попри це, вікова команда продемонструвала яскраве видовище. Розпочалося все із довгої передачі на Дровольського, який спокійно переграв Філяніна - 1 : 0. Лідирувала "Темна Конячка" протягом більшої частини матчу. Забивши гол, команда віддала суперникові ініціативу, рідко пробиваючи здалеку та контратакуючи.

26072015beachcupDSC09568

У другому таймі "дніпряни" збільшили темп, команда все частіше пробивала, перевага в ударах у команди давалася взнаки, проте вразити ворота Юрія Криштопа футболістам не вдавалося. У середині третього тайму "Темна Конячка" наносить новий удар. Сергій Джура віддає філігранну передачу через себе, яку ударом головою замикає Олександр Євтушевський - 2 : 0! Здавалося, "Конячці" залишається лише втримати свою перевагу, однак кінцівка за "Дніпром". Команда зібралася з силами й зусиллями Андрія Фощія, котрий спочатку засистував на Калініченка, а за хвилину до кінця своїм ударом зрівняв рахунок! 2 : 2, й на команди очікував трихвилинний екстратайм.

26072015beachcupDSC09583

У додатковий час "Конячка" знову вийшла вперед. Ще один шедевр на рахунку Євтушевського, котрий у стрибку через себе забив другий гол! Проте наостанок "Дніпро-ЮГ" зрівняли вдруге! Знову Андрій Фощій став рятівником команди - 3 : 3. І на глядачів чекали пенальті. І лотерея була за "Темною Конячкою". Литвинов, Дровольський та Євтушевський не схибили у своїх ударах, тоді як у "Дніпра" фатальний постріл був на рахунку Лукієнка. У підсумку, 3 : 2 у серії пенальті. "Темна Конячка" яскраво виграє і йде далі!
"Темна Конячка" - "Дніпро-ЮГ-2000" 3 : 3 (3 : 2 пенальті)
Голи: Дровольський, Євтушевський (2) - Калініченко, Фощій (2).
26072015beachcupDSC09612 
"Одна Родина" - "Торпедо" 5 : 4
Голи: Марченко (2), Агарін, Діденко, Бондаренко - Степанов (2), Александров (2).