Пляжний футбол: "Матусів" у серії пенальті переграв "Торпедо"
Написав Максим Гаптар   
Середа, 17 червня 2015, 09:21
17062015matusivbeachwintorpedooswcCVYGm5k
"Матусів" - "Торпедо" 4 : 4 (2 : 0 пенальті)
Голи: Бойко (2), Авер’янов (2) + автогол - Степанов, Губа, Дєдов.
У матчі другого туру, претендент на медалі сезону, "Торпедо", є фаворитом і цього року. Власне черкаська команда розглядалася як фаворит у цій грі, але "Матусів" продемонстрував свою волю та якість гри. По-перше, команда зі Шполянського району не погано підсилилася на цей чемпіонат, по-друге, "матусяни" не один рік грають у пляжний футбол, тому у цьому виді спорту їм багато що вдається.
"Матусяни" швидко відкрили рахунок у зустрічі, команду за собою вів гравець Прем’єр-ліги, Максим Авер’янов. Проте "торпедівці" не лише наздоганяли, а й виходили вперед. Гойдалки тривали протягом усього матчу й, в решті, гра перейшла у екстра-тайм. Вирвати перемогу в доданий час жодній команді не вдалося, тому на вболівальників чекала серія пенальті. У ній кращу реалізацію продемонстрували гравці "Матусова" + героєм зустрічі став воротар команди, Сергій Удод. Досвідчений кіпер потягнув два удари й подарував команді перемогу!
Ця перемога стала гарним подарунком гравцю "Матусова", Назару Касяненку на День народження! Асоціація пляжних видів спорту вітає футболіста з цим святом, зичить міцного здоров’я та побільше перемог на піску, газоні та паркеті!