У Черкасах стартував чемпіонат області з пляжного футболу!
Написав Максим Гаптар   
Неділя, 01 червня 2014, 21:20
01062014beachsoccerstartDSC00440
У першому турі відбулося шість поєдинків, кілька з яких можуть похвалитися несподіваними результатами.
Попри не сприятливу та дощову погоду, чемпіонат Черкаської області з пляжного футболу стартував. Протягом усього дня над Черкасами було похмуре та дощове небо, власне серйозної стихії не було, проте дощ перманентно надходив на місто. Не оминули опади й «Живчик-Арену». Так, у ранковому блоці туру команди грали під акомпанемент дощу. Відкривали чемпіонат «Торпедо» та «Дніпро-2003». Дебютант чемпіонату зумів нав’язати боротьбу «дніпрянам», але, все-таки клас «Дніпра» дався взнаки. Команда здобула перемогу з рахунком 3 : 2.
Торпедо - Дніпро-2003 2 : 3
Голи: Губа, Жежерун – Франчук (2), Головко.

 

У другому матчі був зафіксований несподіваний результат. Відомий колектив, «Азот» неочікувано поступився дебютанту, «Миронівській птахофабриці». Воно й не дивно, адже команду з Канівського району представляла ціла плеяда черкаських футболістів. 4 : 3, за «Птахофабрикою».
Азот - ПФК "Миронівська птахофабрика" 3 : 4
Голи: Андрійченко А., Аджубей, Самарін – Єрошов, Зубенко (2), Зоря.

01062014beachsoccerstartDSC00434 

Один із фаворитів чемпіонату, «Цетус» на класі здолав «Арку». Але проблеми у цьому матчі команда створила сама собі. Гравці «Цетусу» швидко заволоділи ініціативою й відкрили рахунок. З плином часу команда збільшила свою перевагу, але чим далі до кінця зустрічі, тим більш вальяжно команда себе поводила. Як наслідок, до середини третього періоду гравці «Арки» зрівняли рахунок – 3 : 3. Чудовий дальній постріл в 9-ку вдався Романові Поліщуку (не тому Поліщуку). Втім у вирішальний момент футболісти «Цетусу» зібралися й забили переможний гол. 4 : 3, «Цетус» перемагає.
Цетус – Арка 4 : 3
Голи: Щерба Б., Щерба Ю., Кретов (2) – Головатенко, Радченко, Поліщук Р.

01062014beachsoccerstartDSC00437 

Після розгромної поразки від «Зорі», футболісти «Пальміри» відігралися на «Одній Родині». Поки у пляжному футболі в «Пальміри» все складається. Чинний чемпіон області з пляжного футболу впевнено стартував у новому сезоні. Після перемоги у Кубку Живчика команда розтрощила «Одну Родину». 8 : 1, похід за новим чемпіонством розпочато.
Пальміра - Одна Родина 8 : 1
Голи: Гарнага (3), Цюпаченко (2), Агарін (2), Сидоренко Д. – Сидоренко Д. автогол.

 

Традиційний фаворит чемпіонату та одна з найбільш пляжних команд області, «Темна Конячка» на класі здолала «Матусів». Команда зі Шполянського району хоча й намагалася чинити опір суперникові, але досвід дався взнаки. 9 : 3, «Конячка» також стартує з перемоги.
Темна Конячка – Матусів 9 : 3
Голи: Євтушевський (4), Мірошніченко, Джура (2), Захаров, Поволоцький – Касяненко, Броварський, Удод.

 

У завершальному матчі туру «Живчик» неочікувано здолав «Епіцентр». Ще один курйозний результат першого туру. Футболісти «Епіцентру» відверто недооцінили суперника й поплатилися результатом. 5 : 4, «Живчик» перемагає.
Живчик – Епіцентр 5 : 4
Голи: Сухенко, Авер’янов (4) – Островський, Степанов (3).