У Черкасах фінішував Кубок Живчика з пляжного футболу!
Написав Максим Гаптар   
П'ятниця, 23 травня 2014, 20:12
23052014jivchikcupfinalDSC09972
Масштабний турнір "Кубок Живчика з пляжного футболу" за підтримки партії "УДАР" Віталія Кличка завершився у Черкасах! Володарем кубка стали футболісти "Пальміри".
23052014jivchikcupDSC09810

23052014jivchikcupDSC09797

Масштабний та цікавий пляжний турнір завершився сьогодні у Черкасах. На «Живчик-Арені» проходив однойменний турнір з пляжного футболу. Точніше головні його матчі. Спочатку на пісок «Живчика» вийшли найменші змагальники. На старті останнього дня між собою зійшлися команди 2004-2005 р.н. «Удар» та «Явір». Безкомпромісна боротьба дітлахів подарувала глядачам чимало позитивних емоцій. Щирий дитячий матч сподобався всім: від звичайних обивателів, до прискіпливих фахівців «пляжки». У підсумку футболісти «Удару» здобули перемогу з рахунком 5 : 1.

23052014jivchikcupDSC09837

Після завершення матчу учасники змагань отримали велику кількість подарунків. Від звичної практики медалей та грамот, організатори вирішили нагородити дітей кращим – солодкими подарунками. Так, змагальники отримали велику кількість солодощів.
Згодом на пісок «Живчика» вийшли головні учасники змагань. Півфінали поступово збирали все більшу кількість уболівальників. Спочатку між собою зіграли «Цетус» та «Епіцентр». Попри статус не поступливої команди, «Епіцентр» не зумів нав’язати боротьбу більш титулованому супернику. «Цетус» здобув впевнену перемогу з рахунком 7 : 4.
"Цетус" - "Епіцентр" 7 : 4
Голи: Присяжнюк П.(3), Горкун (2), Гамалій(2) - Степанов, Ткаченко, Матвійчук, Ситник.
У другому півфіналі між собою грали рівні суперники: «Дніпро-2003» та «Пальміра». Команда із Золотоніського району налаштувалася на гру й впевнено здолала дніпрян. У підсумку 6 : 2, «Пальміра» пройшла до фіналу.
"Пальміра" - "Дніпро-2003" 6 : 2
Голи: Сидоренко, Дєдов, Приходько, Цюпаченко, аг. Халявка - Франчук, Губа.

23052014jivchikcupDSC09970

Головний матч турніру вийшов без інтриги. На куражі після першого матчу, гравці «Пальміри» провели впевнений і фінальний матч. «Цетус» не міг впоратися з натиском «пальмирців». Команда поступово вийшла вперед і зрештою збільшувала свою перевагу. Особливо впадало в око, як гравці «Пальміри» користувалися помилками суперника. Так, вже на старті другого періоду рахунок був 3 : 0 на користь «Пальміри». Цей стартовий запал вже не дав «Цетусу» можливості оговтатися. Хоча зусиллями Присяжнюка та Горкуна команда намагалася триматися в рахунку, але до кінця зустрічі «Пальміра» дотиснула суперника та здобула ефектну перемогу – 6 : 2. Таким чином, «Пальміра» здобуває перший трофей у новому сезоні.

 

Фінал
"Пальміра" - "Цетус" 6 : 2
Голи: Приходько (2), Цюпаченко, Агарін, Дєдов, Гарнага - Присяжнюк П., Горкун.
23052014jivchikcupfinalDSC00024

23052014jivchikcupDSC00033

По-закінченні змагань відбулося урочисте нагородження турніру. Переможці отримали жаданий кубок, призери були нагороджені подяками та відзнаками. Прийшли привітати учасників Кубка Живчика й організатори, а саме голова Асоціації міні-футболу Черкаської області Юрій Гончаров та заступник голови Асоціації пляжних видів спорту Богдан Колядко. Також привітали переможців й представники партії «УДАР» Віталія Кличка, яка доклала зусиль для проведення цього турніру.

23052014jivchikcupDSC00010

Юрій Гончаров, голова Асоціації міні-футболу Черкаської області:
"Дуже радий, що новий сезон пляжного виду спорту на Черкащині пройшов на якісному рівні. Взагалі історія цього виду спорту у нашому місті ще твориться. Не так давно, у Черкасах не було де грати у пляжний футбол. Зараз ми маємо якісну арену, яких не так багато в Україні. Цього сезону плануємо розвивати пляжні види спорту на Черкащині. Очікуємо провести фінальну частину чемпіонату України з пляжного гандболу, традиційно проведемо чемпіонати з пляжного регбі. Також, можливо у нашому місті пройде міні-Олімпіада з пляжних видів спорту. Словом, цей сезон має бути цікавим та насиченим. Запрошуємо всіх любителів спорту".