"Імперія-Пальміра" - володар Суперкубку Черкаської області з пляжного футболу
Написав Стас Лопес   
Понеділок, 09 вересня 2013, 18:28

ipIMG 5937

Матч за Суперкубок

"Імперія-Пальміра" - "Цетус" 5:4

Голи: Сергій Гарнага (2), Сергій Гопка (2), Антон Матвієнко - Павло Присяжнюк, Богдан Серба, Сергій Сидоренко, Валентин Горкун

 "Імперія-Пальміра" зуміла переломити хід гри у якій програвала 0:2

 

 

2IMG 5885

 

«Всі говорять, що ми сенсаційно щось виграємо і є головною несподіванкою турніру, думаю сьогодні ми довели, що це вже не несподіванка, а закономірність», - так після сьогоднішньої гри розмірковував президент СК «Пальміра» - Сергій Макаренко.

 

  Як би там не було «Імперії-Пальмірі» сьогодні таки вдалася міні-сенсація. І навіть не тому, що команда їз Золотоніщини обіграла черкаський «Цетус» (у цьому сезоні «Пальміра» це вже робила), а через те, що після першого періоду вона програвала – 0:2. Кілька ляпів у захисті від «Пальміри» дали можливість Присяжнюку та Сербі доволі легко відзначитися. Перший зрізав м’яч головою після вкидання ауту, а другий влучно пробив від піску. 

 

3IMG 5887

 

  Попри досвід і авторитет суперника «Пальмірі» вдалося відігратися за лічені хвилини другого тайму. Нічийний рахунок, а разом з ним і інтригу повернули Гопка та Гарнага. Після цього «Цетус» додав і забив заслужений м’яч, його автором став Сидоренко, який потужним ударом з метрів восьми завершив власні індивідуальні зусилля. У схожому стилі забивав і Горкун, правда досвідченому гравцю довелося зібрати навколо себе ще двох захисників. Між м’ячами лідерів «Цетуса» відзначився вдруге Гопка.

 

4IMG 5888

 

   Все ж останнє слово у грі за Суперкубок залишилося за «Імперією-Пальмірою». За три хвилини до фінального свистка, який міг відправити команди у серію післяматчевих пенальті, справу зробила показова комбінація. Спрацювала двоходівка з прекрасною передачею на Гарнагу, Сергій виловив м’яч у повітрі і з кількох метрів потужно пробив повз воротаря – 5:4. За три хвилини, які залишилися, «Цетус» по справжньому гострих моментів так і не зумів створити. Таким чином «Імперія-Пальміра» продовжує творити історію і разом з чемпіонським кубком забирає ще й Суперкубок Черкаської області. 

 

5IMG 5932

 

   Юрій Гончаров, почесний президент асоціації пляжних видів спорту Черкаської області: «Сьогодні ми закриваємо сезон прекрасним матчем, я вважаю, що цей сезон нам вдався. Цього року з’явилися нові імена, як футболісти, так і команди. Тим більше, що їм під силу стати головними героями сезону. Яскраве підтвердження виступ «Імперії-Пальміри, хлопці не лише показали змістовну гру протягом чемпіонату, а ще й в очному протистоянні зуміли обіграти сильного і титулованого суперника».

 

6IMG 5944