"Дніпро-2003" та "Імперія-Пальміра" зіграють золотий матч завтра!
Написав Максим Гаптар   
Неділя, 01 вересня 2013, 13:38
finalbeacha3DSC01549
Завтра, другого вересня, о 18.30 на "Живчик-Арені" визначиться чемпіон Черкаської області з пляжного футболу 2013-го року!
 
 
Головний матч чемпіонату Черкащини з пляжного футболу пройде у другий день осені. У вирішальному матчі зійдуться черкаське "Дніпро-2003" та "Імерія-Пальміра" з Золотоніського району. Власне перемога дозволить одній команді стати чемпіоном, інша ж може навіть залишити трійку призерів.
Складно назвати фаворита цього матчу. До останніх кількох матчів складно було уявити, що може завадити "Дніпру-2003" стати чемпіоном. Втім в останніх матчах черкаська команда демонструвала не найкращу свою гру і, як наслідок, зазнала кількох поразок. Власне ці поразки поставили під питанням чемпіонство цієї команди. Натомість "Імперія-Пальміра" впевнено йшла до своєї мети, проте також цей шлях не був напрочуд досконалим. Проте поразки "Дніпра" подарували "Пальмірі" шанс на перемогу.

Тому завтра визначиться доля чемпіонства. Хто краще підготується та зіграє у свій кращий футбол здобуде таке жадане звання чемпіона.

 

 

Не пропустіть, завітайте на "Живчик-Арену" й на власні очі погляньте на вирішальний матч пляжного сезону.