"Матусів" сильніший за "Імперію-Пальміру"
Написав Максим Гаптар   
Четвер, 22 серпня 2013, 20:53
palmra-matsvDSC04222
"Імперія-Пальміра" - "Матусів" 4 : 6
Голи: Сидоренко, Цюпаченко, Матвієнко, Гопка - Гацанюк (2), Захаров (2), Іванченко І.
palmra-matsvDSC04184 
Після вчорашньої перемоги над "Цетусом" футболісти "Імперії-Пальміри" не зуміли підтримати свій переможний настрій. На шляху команди з Золотоніського району став непоступливий "Матусів". У цьому матчі "матусяни" впевнено переграли абітного суперника.
Зі старту матчу "Матусів" заволодів ініціативою й тримав її більшу частину ігрового часу. У першому таймі команда зі Шполянського району швидко повела в рахунку. У цьому їй допоміг автогол від "Пальміри". Відразу після цього Артме Захаров чудовим ударом головою подвоїв рахунок. "Пальміра" намагалася щось створити біля воріт суперника, але нічого суттєвого у них не вдавалося.

palmra-matsvDSC04228

Тому логічно, що в другому таймі "Матусів" продовжив домінувати на полі. Загалом, другий період став ще більш вдалим для "матусян". Ще один курйозний гол на старті тайму вдався "Матусову". Гравець "Пальміри" Олексій Цюпаченко вибивав м’яч зі своєї половини поля, проте влучив у Гацанюка, після чого сфера попрямувала прямісінько у ворота "Імперії" - 0 : 3. Цей гол ще більш підбадьорив гравців "Матусова", які до кінця тайму провели ще два м’ячі - 0 : 5.

palmra-matsvDSC04187

На старті третього тайму "Пальміра" подала ознаки життя. Дмитро Сидоренко забив перший гол своєї команди. Проте вже через кілька миттєвостей Артем Захаров знову забиває - 1 : 6. Однак далі гравці "Імперіх-Пальміри" таки зібралася. До середини тайму команда поступово повернулася в гру. Антон Матвієнко реалізував пенальті, після чого старожили клубу Олексій Цюпаченко та Сергій Гопка забили по м’ячі - 4 : 6.
palmra-matsvDSC04192
Інтрига повернулася в гру, але час матчу спливав і в останні хвилини гри "матусяни" грамотно діяли й втримали свою перевагу. У підсумку 6 : 4, "Матусів" долає "Імперію-Пальміру" й включається в боротьбу за нагороди першості.