"Цетус" поразкою завершує чемпіонат
Написав Максим Гаптар   
Середа, 21 серпня 2013, 20:20
cetuspalmiraloseDSC04182
"Цетус" - "Імперія-Пальміра" 3 : 4
Голи: Присяжнюк П., Скорняков Є., Кретов - Цюпаченко (2), Сидоренко Д., автогол.
 

cetuspalmiraloseDSC04156 

Чергова перемога "Імперії-Пальміри" відбулася сьогодні на "Живчик-Арені". Сьогодні гравці "Пальміри" на фоні млявого виступу "Цетусу" здобули свою шосту перемогу. З самого початку зустрічі "Пальміра" вийшла вперед. Словом, у цьому матчі рівного рахунку практично і не було. Команда з Золотоніського району зусиллями Олексія Цюпаченка вийшла вперед і до кінця зустрічі не відпустила свою перевагу. Наприкінці тайму Дмитро Сидоренко подвоїв перевагу "Пальміри", проте через хвилину потому Павло Присяжнюк відквитав один м’яч.

cetuspalmiraloseDSC04177

Далі "Імперія-Пальміра" забила ще один гол. Після непоганої атаки Дмитро Сидоренко до кінця допрацював і прострілював уздовж лінії воріт, після чого м’яч від гравця "Цетусу" потрапив у ворота - 3 : 1. Отримавши третій м’яч, чинні чемпіони області спробували відігратися у другому таймі. Супершанс забити мав Сергій Яровий, котрий пробивав зі штрафного, однак влучив у поперечину.

cetuspalmiraloseDSC04153

У третьому таймі гравці "Цетусу" активізувалися й в середині тайму провели чудову атаку. В три дотики Яровий - Присяжнюк - Скорянков і гол у воротах "Імперії-Пальміри". 2 : 3. Втім Олексій Цюпаченко вже в наступній атаці розрядив свою гармату - 2 : 4. Однак до кінця зустрічі футболісти "Цетусу" "навалилися" на ворота суперника й за хвилину до свистка відіграли відставання до мінімуму. Втім на більше титулованій команді не вистачило часу. "Імперія-Пальміра" втримала свою перемогу й зрівнялася за очками з "Дніпром-2003".

cetuspalmiraloseDSC04161