"Епіцентр" у серії пенальті переграв "Темну Конячку"
Написав Максим Гаптар   
Середа, 14 серпня 2013, 22:00
DSC03510
"Темна Конячка" - "Епіцентр" 3 : 3 (2 : 3 пенальті)
Голи: Євтушевський (2), Євтушенко - Приходько (3).
 
Нестабільність переслідує лідерів пляжного футболу Черкащини на цьогорічному чемпіонаті. Один із лідерів першості, "Темна Конячка", перемагала протягом усього матчу, проте не втримала свого лідерства й поступилася у серії післяматчевих пенальті.
darkhorshe-epicentreDSC03471
Проте традиційно на початку матчу все складалося для "Темної Конячки" досить сприятливо. У першому таймі капітан команди Олександр Євтушевський відкрив рахунок. Далі "Конячка" контролювала гру. У другому таймі продовжила лідирувати й збільшила свою перевагу. Чудовий дальній удар завдав Микола Євтушенко й подвоїв перевагу "Конячки". А через кілька хвилин потому Євтушевський ударом головою забив третій гол "Конячки". Втім на завершення тайму "Епіцентр" "огризнувся" голом від Дмитра Приходька - 3 : 1.

darkhorshe-epicentreDSC03480

Здавалося, попри цей гол, "Темна Конячка" свого не відпустить. Однак "Епіцентр" поступово переломив гру. Камбек своєї команди організував Дмитро Приходько. У середині тайму ударом головою Дмитро зкоротив відставання до мінімуму. Й чим менше часу лишалося до кінця, тим нервовішою була гра. "Епіцентр" вже на рівних грав з іментим суперником й врешті домігся свого. За менш ніж хвилину до кінця матчу невтомний Дмитро Приходько використав свій момент й зрівняв рахунок!
darkhorshe-epicentreDSC03509
3 : 3 й матч перейшов у додаткові три хвилини. За цей екстратайм жодна з команд не спромоглася на гол, тому на всіх чекала серія пенальті.

darkhorshe-epicentreDSC03469

У цій лотереї вправнішими виявилися гравці "Епіцентру", котрі й перемогли з рахунком 3 : 2.