"Імперія-Пальміра" здобуває вольову перемогу над "Темною Конячкою"
Написав Максим Гаптар   
Середа, 07 серпня 2013, 20:02
palmirawindarkhorseDSC03210
"Імперія-Пальміра" - "Темна Конячка" 9 : 4
Голи: Матвієнко (3), Гопка (2), Діхтяренко, Демчинський, Бойко, Цюпаченко - Мірошніченко (2), Євтушевський, Криштоп.
 
palmirawindarkhorseDSC03225
Сьогодні на "Живчик-Арені" пройшов останній матч 7-го туру чемпіонату Черкаської області з пляжного футболу. "Імперія-Пальміра" та "Темна Конячка" провели досить цікавий та насичений на події матч. Фаворитом зустрічі вважали "Конячку", однак титулована команда зарано повірила у свою перемогу й зазнала нищівної поразки наприкінці зустрічі.

palmirawindarkhorseDSC03198

А починалося все досить сприятливо для "Темної Конячки". Вже у першій своїй атаці футболісти у блакитній формі відкрили рахунок у зустрічі - це зробив Олександр Євтушевський. Втім "Імперія-Пальміра" знайшла свою відповідь. Сергій Гопка у швидкому, не звичному для пляжного футболу, слаломному проході промчався флангом суперника й пробив повз Юрія Криштопа - 1 : 1. Нічийним рахунок довго не протримався. Юрій Криштоп цілком реваншувався за пропуск голу, забивши від своїх воріт супергол. Після цього лідер "Конячки" Олександр Мірошніченко дав про себе знати, забивши два м’ячі: один наприкінці першого тайму, а другий на початку другого.

palmirawindarkhorseDSC03211

Однак на цьому голи від "Конячки" завершилися. Пропустивши чотири м’ячі, футболісти "Імперії-Пальміри" дещо понервували, проте взялися з силами та почали відігруватися. Наприкінці першого та другого таймів команда із Золотоніського району зробила свою справу. Після обміну м’ячами від Мірошніченка, Матвієнка та Демчинського, "Імперія-Пальміра" зуміла зрівняти рахунок. Особливо слід відзначити один з кращих голів у матчі від Олександра Діхтяренка. Захисник "Пальміри" отримав чудову передачу, яку зумів замкнути зльоту в один дотик. З таким пострілом не зміг впоратися Юрій Криштоп.

palmirawindarkhorseDSC03201

4 : 4, з чистого листа розпочинали команди третій тайм. І в заключному періоді гра стала зовсім рівною. Футболісти "Темної Конячки" втратили свій темп та впевненість у грі. Помітно було, що Мірошніченко та Євтушевський проводять не найкращий свій матч. Власне наприкінці зустрічі гравці "Конячки" програвали суперникам у швидкості, тому часто "провалювалися" у захисті. Значно молодший склад "Пальміри" зумів не лише перебігати, а й переграти суперника, раз-по-раз ловлячи його на помилках.

palmirawindarkhorseDSC03215

Тому з середини третього тайму "Імперія-Пальміра" вийшла вперед і до кінця зустрічі тільки нарощувала свою перевагу. А футболісти "Темної Конячки" хоча й робили якісь спроби відігратися, проте вони були дещо розгубленими та неорганізованими. Як наслідок, 9 : 4, "Імперія-Пальміра" в заключній чверті громить титулованого суперника.

palmirawindarkhorseDSC03238