"Дніпро-2003" продовжує перемагати, "Цетус" засмучує "Епіцентр"
Написав Максим Гаптар   
Понеділок, 05 серпня 2013, 21:32
beach7turrDSC03133
Матчі сьомого туру чемпіонату Черкаської області з пляжного футболу пройшли сьогодні на "Живчик-Арені".
 
 
"Епіцентр" - "Цетус" 3 : 4
Голи: Харченко (2), Тараненко - Присяжнюк П. (2), Яровий.

beach7turrDSC03161

Два цікавих матчі пройшли сьогодні на "Живчик-Арені" у рамках сьомого туру чемпіонату області з пляжного футболу. У першій грі на поле вийшли команди, котрим останнім часом не щастило. "Цетус" та "Епіцентр" зазнали чимало поразок і сьогодні один із суперників мав подолати смугу невдач.

beach7turrDSC03110

Фаворитом зустрічі був "Цетус". Власне чинні чемпіони області й довели, що вони є фаворитами недарма. Проте помітно було, що нині "Цетус" перебуває далеко в не найкращій своїй формі. Однак сьогодні досвідченій черкаській команді вистачило сил та майстерності, аби здобути три очки.

beach7turrDSC03113

У першому таймі "Цетус" швидко повів у рахунку, однак "Епіцентр" зусиллями Андрія Харченка швидко зрівняв рахунок. Як виявилося пізніше, більше "Епіцентр" не зумів відновити паритет. До кінця першого тайму Сергій Яровий красивим дальнім ударом повернув "Цетусу" лідерство. Далі його справу продовжив Павло Присяжнюк, котрий у другому таймі чудово замкнув передачу й ударом в один дотик подвоїв перевагу "Цетусу".

beach7turrDSC03145

"Епіцентр" намагався змінити ситуацію на свою користь, знову голом відзначився Андрій Харченко. Але Павло Присяжнюк вкотре повернув перевагу своїй команді. Наприкінці зустрічі футболісти "Епіцентру" спробували додати обертів й відквитали ще один м’яч. Проте більшого своїїм суперникам "Цетус" не дозволив. У підсумку 4 : 3, "Цетус" нарешті перемагає.

beach7turrDSC03132

 
"Дніпро-2003" - "Явір-Юнайтед" 6 : 3
Голи: Степанов (2), Філянін (2), Куленко, Кіт - Уваров (2), Сипченко.

beach7turrDSC03163

У другому матчі ігрового дня зустрічалася команда, котра в цьому чемпіонаті єдина ще не поступалася, "Дніпро-2003", та аутсайдер першості "Явір-Юнайтед". "Збірна світу" вже давно не виходила на "Живчик-Арену". Сьогодні найбільш легіонерська команда чемпіонату нарешті вийшли на черкаський пісок. Щоправда у складі "Явора" грали переважно місцеві, черкаські, футболісти. І така кадрова перестановка не пішла на користь команді. У матчі з лідером першості "Явір" зумів зіграти на рівних певний час, проте у кінцевому результаті "Дніпро-2003" без проблем дотиснуло суперника.

beach7turrDSC03172

А починалося все на користь "Явора". Спочатку Володимир Уваров вийшов віч-на-віч з воротарем "Дніпра" та легко переграв його - 1 : 0. Відповідь від "Дніпра" не забарилася. Лідер команди Петро Степанов у звичному для себе стилі обіграв захисника, змістився в центр та якісно пробив - 1 : 1. Більше голів у першому таймі не було, щоправда "дніпряни" мали нагоди вийти вперед.

beach7turrDSC03175

Проте у другому таймі знову жвавіше заграв "Явір". На старті періоду Віталій Сипченко чудово замкнув подачу від Бахфунка Армстронга й вивів "Юнайтед" уперед. Однак далі у "дніпрян" уравався терпець. Пеьол Степанов і компанія ще до кінця другого тайму зрівняли рахунок та знову вийшли уперед.

beach7turrDSC03188

У третьому таймі футболісти "Дніпра-2003" вже не повторювали своїх помилок. У цьому таймі чудово розкрився голкіпер команди Роман Філянін. Страж воріт "Дніпра" не лише впевнено відстоював у рамці, а й продемонстрував навички голеадора. Спочатку Роман чудовим ударом з власної половини поля забив четвертий гол "Дніпра". А під завісу зустрічі, знову сильно пробив, після чого м’яч зрекошетив від захисника й потрапив у ворота. Таким чином, воротар "Дніпра" записав на свій рахунок дубль! Щодо фінального рахунку, то в третьому таймі "Явір-Юнайтед" зумів забити ще один гол, але м’ячі від Філяніна та Павла Кота не залишили суперникові "Дніпра" шансів.
beach7turrDSC03185
У підсумку 6 : 3, "Дніпро-2003" одноосібний лідер чемпіонату.