"Одна Родина" - чемпіон Першої ліги з пляжного футболу!
Написав Максим Гаптар   
Неділя, 04 серпня 2013, 18:46
beachpershaliga6turDSC03031
Сьогодні на "Живчик-Арені" фінішував перший чемпіонат Черкаської області з пляжного футболу серед команд Першої ліги.
В останній змагальний день "Одна Родина" переграла "Живчик-2" й оформила своє чемпіонство. "Приватбанк" завершив чемпіонат на другій сходинці.
 
"Приватбанк" - "Митниця" 10 : 2
Голи: Курінний (3), Бондар (2), Матвієнко (2), Орлов (2), Авер’янов А. - Шурубура (2).
Кращі гравці: Андрій Курінний - Денис Шурубура.

beachpershaliga358DSC02970

Останній матч чемпіонату був принциповим для "Приватбанку", хоча сьогодні не від нього. "Банкірам" потрібно було перемагати й сподіватися на поразку "Однієї Родини" у паралелньому матчі. Власне зі своїм завданням футболісти "Приватбанку" впоралися без жодних проблем. У своєму матчі "банкіри" виступили досить сильно й не залишили суперникам жодних шансів.

beachpershaliga358DSC02973

Не бачимо особливої потреби описувати перебіг гри. "Приватбанківці" з перших хвилин почали трощити свого суперника. Більше того, "Приватбанк" сьогодні виступав далеко не оптимальним своїм складом, проте це не завадило команді здобути надпереконливу перемогу. Ще в першому таймі "банкіри" швидко заробили собі гандикап спочатку в один, два, три, а потім і чотири м’ячі. З плином часу розгром тільки збільшувався. У другому та третьому таймі футболісти "Приватбанку" відвантажили у ворота суперника по три м’ячі.

beachpershaliga358DSC02988

Все на що спромоглися футболісти "Митниці", так це два м’ячі престижу від Дениса Шурубури. Щодо "Приватбанку", то ця команда виступила потужно, однак варто зазначити, що й "Митниця" сьогодні було дещо деморалізованою й допускала чимало помилок, за що й отримувала голи. У підсумку 10 : 2, "Приватбанк" перемагає й бронює собі вихід до Вищої ліги.

beachpershaliga358DSC02991

 
"Одна Родина" - "Живчик-2" 5 : 3
Голи: Захаров (3), Євтушенко, Присяжнюк - Забєлов, Каймаков, Вілкань.
Кращі гравці: Артем Захаров - Микола Каймаков.

beachpershaliga358DSC03022

У другому матчі "Одна Родина" виходила тільки за перемогою. Ще до старту матчу ця команда забронювала собі місце у Вищій лізі, однак команда мала на меті стати чемпіоном. Матч із "Живчиком-2" був досить складним для "Родини". Безперечно фаворитом матчу була "Одна Родина", яка ще з першого тайму розпочала доводити свою перевагу.

beachpershaliga358DSC03032

Першим відкрив рахунок головний бомбардир чемпіонату Артем Захаров. Гравець "Родини" у чудовому стилі головою забив перший гол своєї команди. Вдалий старт для майбутнього чемпіона швидко змінився голом у ворота Сергія Удода. Власне воротар "Родини" припустився помилки й пропустив дальній м’яч від Андрія Забєлова - 1 : 1. Нічийним рахунок не встиг протриматися до кінця тайму. "Одна Родина" зусиллями Миколи Євтушенка знову вийшла вперед - 2 : 1.

beachpershaliga358DSC03034

Перевага в один м’яч додала впевненості футболістам "Родини". Тому вже у другому таймі команда забили вже два м’ячі поспіль, проте під завісу передостаннього тайму "живчики" відіграли один м’яч й залишили інтригу в матчі.

beachpershaliga358DSC03028

Однак останній тайм футболісти "Родини" провели досить впевнено та рівно, не даючи суперникові шансів для забиття голів. І хоча "Живчик" відквитав ще один м’яч, але до того Артем Захаров забив 5-ий гол "Родини". У підсумку 5 : 3, "Одна Родина" якісно перемагає в останньому матчі й оформлює чемпіонство Першої ліги.
 
Таким чином, наступного року у Вищій лізі гратимуть "Одна Родина" та "Приватбанк".

beachpershaliga358DSC03099

beachpershaliga358DSC03101

beachpershaliga6turDSC03105