"Матусів" трощить "Епіцентр", "Зеніт" знімається з чемпіонату
Написав Максим Гаптар   
П'ятниця, 02 серпня 2013, 21:44
beach6turDSC02665
"Матусів" - "Епіцентр" 8 : 2
Голи: Авер’янов (3), Захаров (3), Броварський, Гацанюк - Задорожний, Усмединський.
Кращі гравці: Максим Авер’янов - Олександр Задорожний. 
Резонансний день пройшов сьогодні на "Живчик-Арені". У першому матчі футболісти "Матусова" влаштували дивовижний погром "Епіцентру". Після перемоги "Епіцентра" над "Азотом", саме цю команду ми вважали фаворитом у цій зустрічі, однак сталося все зовсім навпаки.
beach6turDSC02640
Стартовий тайм обидві команди провели у надто спокійному режимі. М’яч на зразок пінг-понгу опинявся біля воріт то "Матусова", то "Епіцентра". Жоден із суперників не зумів створити жодного супермоменту. Як показав час, команди приберегли свої сили на наступні тайми.

beach6turDSC02638

Вже у другому періоді гра стала значно жвавішою. А розпочалося все з швидкого голу від "Матусова", який забив Вадим Гацанюк. За ним миттєво подвоїв перевагу "матусян" їхній новачок Максим Авер’янов. У ці хвилини футболісти "Епіцентру" потрапили у певний моральний ступор, оскільки не зуміли як слід відповісти. Більше того, до завершення тайму "матусяни" зусиллями Авер’янова та Захарова повели в рахунку в чотири м’ячі.
beach6turDSC02675
"Епіцентр" на це відповів надто сумнівним голом від Олександра Задорожного. Гравець "Епіцентру" пробив здалеку, і м’яч опинився на лінії воріт. Арбітр, котрий перебував у центрі поля чомусь вирішив, що гол був. З усією відповідальністю можемо сказати, що голу не було, адже ми перебували якраз навпроти лінії воріт "матусян". Втім гол зарахували - 4 : 1, й здавалося "Епіцентр" зможе переломити хід гри.

beach6turDSC02661

Проте ні. Футболісти "Матусова" знову швидко деморалізували суперника. Знову дует Авер’янов-Захаров відзначився швидкими двома голами. У підсумку матчу ці двоє зароблять по хет-трику. До кінця зустрічі "матусяни" довели свою перевагу до тотального розгрому. 8 : 2, "Матусів" провів чудовий матч.

beach6turDSC02669

А другого матчу між "Імперією-Пальмірою" та "Зенітом" не відбувся. Після серії пропущених та перенесених матчів команда "Зеніт" оголосила про те, що знімається з чемпіонату області. Як наслідок, "Імперія-Пальміра" здобула перемогу без бою. Далі кожна команда-суперник "Зеніту" отримуватиме технічну перемогу.