Перша ліга: завершився передостанній тур
Написав Максим Гаптар   
Четвер, 01 серпня 2013, 21:27
pershaliga5turDSC02525
Сьогодні на "Живчик-Арені" відбулися матчі передостаннього, 5-го, туру чемпіонату Черкаської області з пляжного футболу серед команд Першої ліги.
У напружених поєдинках "Живчик-2" переграв "Митницю", а "Одна Родина" - "Приватбанк".
 
"Митниця" - "Живчик-2" 5 : 6
Голи: Мартірасян (2), Шурубура (2), Зімін - Каймаков, Кубрушку, Забєлов, Цукар, Лобачов.

pershaliga5turDSC02532

Ледь не втратили свою перемогу у цьому матчі футболісти "Живчика". Поступаючись по ходу матчу у п’ять м’ячів, гравці "Митниці" створили фантастичний камбек та зрівняли рахунок, однак не зуміли перемогти.

pershaliga5turDSC02526

А починалося все досить сприятливо для другої команди "Живчика". Ще в першому таймі "живчики" заробили якісний гандикап. Андрій Забєлов, Владислав Кубрушку, Микола Каймаков та Денис Цукар використали свої моменти та забили по голу. У другому таймі продовжив погром "Митниці" Вітас Лобачов. Здавалося, на цьому "Живчик-2" лише дотисне свого суперника та впевнено доведе поєдинок до логічної перемоги. Однак футболісти "Митниці", зокрема Давид Мартірасян не погоджувалися з цим. Спочатку Мартірасян заробив пенальті й грамотно його використав - 1 : 5. Після цього Артем Зімін чудовим дальнім ударом забив другий гол своєї команди. У заключному третьому таймі "Митниця" взагалі домінувала на полі. Футболісти "Живчика" зупинилися й почали пропускати своїх суперників у захисті, як наслідок, голи посипалися один за одним. Давід Мартірасян з гострого кута забив третій гол "Митниці". А після цього до завершення тайму дубль на свій рахунок записав Денис Шурубура й зрівняв рахунок! 5 : 5!

pershaliga5turDSC02537

Далі на команди чекали три хвилини додаткового часу. Власне екстратайм ніяк не змінив ситуацію на полі. Футболісти "Живчика" втратили свою перемогу в основний час і не змогли її оформити у додаткові хвилини. Проте характер "живчики" зуміли проявити у серії пенальті, де й здобули перемогу.

pershaliga5turDSC02552

 
"Приватбанк" - "Одна Родина" 4 : 5
Голи: Авер’янов (2), Біляк (2) - Захаров (2), Гончар, Пономаренко.У другому матчі дня "Приватбанк" мав хорошу нагоду оформити своє чемпіонство за тур до завершення. Однак "Одна Родина" не дозволила цього зробити своєму суперникові.

pershaliga5turDSC02632

Краще гра розпочалася для "Приватбанку". Вже через кілька хвилин після стартового свистка лідер "банкірів" Максим Авер’янов вправно замкнув простріл й відкрив рахунок у матчі. Загалом протягом першого тайму тривала рівна гра. Пропустивши гол, футболісти "Однієї Родини" намагалися якнайшвидше зрівняти рахунок, однак вдалося це зробити лише наприкінці періоду. Потужним ударом здалеку Олексій Гончар відновив паритет - 1 : 1.

pershaliga5turDSC02585

У другому таймі першими відзначили вже футболісти "Родини". Проте цього разу "Приватбанк", знову зусиллями Авер’янова забив гол - 2 : 2. Тайм був цілком рівним, про що свідчили ще два м’ячі від обох команд. Футболісти "Родини" змусили свого суперника помилитися та забити автогол, у "Приватбанку" ж ударом з лівого флангу Олег Біляк відправив м’яч у 9-ку - 3 : 3.

pershaliga5turDSC02578

Заключний тайм мав найбільш інтригуючий характер. У середині тайму "Приватбанк" уперед вивів Олег Біляк - 4 : 3. Цей рахунок протримався чимало часу, однак наприкінці зустрічі своє слово сказав кращий бомбардир чемпіонату Артем Захаров. Спочатку голеадор "Родини" пробив чудово здалеку й зрівняв рахунок. А за кілька хвилин до кінця заробив пенальті й вправно його реалізував. У підсумку 5 : 4 на користь "Однієї Родини". А доля чемпіонства вирішиться в останньому, шостому, турі, котрий пройде на "Живчик-Арені" у неділю.