"Темна Конячка" на класі долає "Азот"
Написав Максим Гаптар   
Вівторок, 30 липня 2013, 20:14
konyachkawinazotDSC02455
"Темна Конячка" - "Азот" 6 : 3
Голи: Криштоп (2), Євтушевський (2), Мірошніченко, Литвинов - Гонда (2), Кудря.
 Впевнена перемога на класі - саме так переграли футболісти "Темної Конячки" "Азот". Другий матч за два дні і вдруге "Азот" не спромігся на свій максимум або навіть на звичний рівень. 

konyachkawinazotDSC02475

"Темна Конячка" сьогодні вкотре продемонструвала свій високий клас та рівень гри. У першому таймі майстер-клас із пляжного футболу своїм суперникам влаштував воротар "Конячки" Юрій Криштоп. Незважаючи на те, що спочатку в рахунку повів "Азот", далі "Темна Конячка" вирівняла гру. І ключовим у цьому аспекті став саме Криштоп. Кіпер "Конячки" потужними ударами здалеку оформив дубль! Не часто побачиш таке на "Живчик-Арені".

konyachkawinazotDSC02437

Власне впевнена гра воротаря завела інших партнерів по команді. На старті другого тайму Олександр Мірошніченко якісним ударом подвоїв перевагу своєї команди. "Азотівці" прагнули відігратися й черговий крок до цього зробив Олег Кудря. Проте забивши гол, футболісти "Азоту" знову пропустили - цього разу від капітана "Конячки" Олександра Євтушевського - 4 : 2.

konyachkawinazotDSC02449

У третьому таймі вже час підштовхував "азотівців" до активних дій, але підопічні Сергія Усаковського не могли знайти свою гру. Натомість "Темна Конячка" не лише грамотно оборонялися, а й використовували свої моменти. Так, на старті третього тайму Євтушевський зробив дубль, якісно виконавши пенальті. А через кілька хвилин потому Олег Литвинов результативно замкнув передачу від Мірошніченка - 6 : 2. Час матчу спливав, й "Азот" вже не міг нічого зробити. Фінальним акордом був гол від Володимира Гонди. На більше "хіміків" сьогодні не вистачило. Як наслідок, 6 : 3, "Азот" зазнає другої поразки за два дні.

konyachkawinazotDSC02457

Кращі гравці: Юрій Криштоп (Темна Конячка) - Володимир Гонда (Азот).