"Епіцентр" переграв "Азот"
Написав Максим Гаптар   
Понеділок, 29 липня 2013, 19:57
epicentrewinazotDSC02394
"Епіцентр" - "Азот" 5 : 4
Голи: Шурубура (2), Волощук, Ситник, Харченко - Кудря (4).
 
Несподіваним результатом завершився сьогодні матч між "Епіцентром" та "Азотом". Номінальні фаворити, футболісти "Азоту", не зуміли переграти більш свіжих та креативніших гравців "Епіцентру".
Власне з самого початку матчу футболісти "Епіцентру" заволоділи ініціативою й швидко трансформували її у лідерство в рахунку. Через кілька хвилин після старту матчі Сергій Ситник потужним ударом здалеку відкрив рахунок у матчі. Проте ще до кінця матчу Олег Кудря чудовим м’ячем у два дотики відновив паритет у матчі.

epicentrewinazotDSC02386

У другому таймі кразе виглядали гравці команди будівельного гіпермаркету. "Епіцентрівці" на старті другого тайму повернули собі лідерство. Однак сьогодні за весь "Азот" відповідав єдиний Олег Кудря. 15-ий номер "Азоту" самотужки вдруге зрівняв рахунок у матчі, цього разу Олег завдав чудового дальнього удару - 2 : 2. Втім цього разу "Епіцентр" дотиснув суперника до кінця тайму. Гол на свій рахунок записав Євген Волощук.
Третій тайм розпочався ще сприятливіше для "Епіцентру". Чудовий удар виконав Денис Шурубура, після якого м’яч від поперечки перетнув лінію воріт "Азоту" - 4 : 2. Далі матч поступово наближався до завершення. Гравці "Азоту" не були схожими самі на себе: їм бракувало свіжості, до того ж, впадала в око важкість на ногах у команди. Однак лідер "Азоту" Олег Кудря не сказав свого останнього слова й до кінця зустрічі зберігав інтригу у матчі. Спочатку Олег забив третій гол та наблизив свою команду впритул до суперника. Проте Денис Шурубура забив п’ятий гол "Епіцентру". Як виявилося, цей гол став вирішальним у матчі. Наприкінці матчу Кудря знову засмутив суперника й оформив покер, однак зрівняти втретє рахунок Олегові не вдалося. У підсумку 5 : 4, "Епіцентр" робить сенсацію та долає одного з фаворитів чемпіонату.

epicentrewinazotDSC02410

Кращі гравці: Ігор Ступаков (Епіцентр) - Олег Кудря (Азот).