Перша ліга з пляжного футболу: фаворити перемагають
Написав Максим Гаптар   
Неділя, 28 липня 2013, 21:12
pershaliga4turrDSC02304
Сьогодні на "Живчик-Арені" пройшли матчі четвертого туру чемпіонату Черкаської області з пляжного футболу серед команд Першої ліги.
 
 
"Одна Родина" - "Митниця" 8 : 5
Голи: Захаров (4), Гончар (2), Пономаренко, Сидоренко - Шурубура (3), Мартірасян, Зімін.

pershaliga4turrDSC02290

Вдруге у цьому чемпіонаті футболісти "Однієї Родини" низкою голів засмучують "Митницю". Як і в першому турі, сьогодні "Одна Родина" була на голову сильнішою за своїх суперників й довела це своєю впевненою грою.
Втім перші два тайми проходили за більш рівної гри, ніж кінцівка зустрічі. Спочатку Руслан Пономаренко вивів "Родину" вперед, однак через сім секунд потому потужним ударом здалеку Денис Шурубура зрівняв рахунок. Проте кінцівку тайму краще провели гравці "Однієї Родини", які зусиллями Олексія Гончара пішли на першу перерву лідируючи.

pershaliga4turrDSC02298

Далі головний голеадор ліги Артем Захаров ударом впритул забив третій гол "Однієї Родини". Але футболісти "Митниці" на це швидко "огризнулися". Два чудових голи забили Артем Зімін та Денис Шурубура. Перший якісним пострілом поцілив у дев’ятку воріт суперника, а другий ще раз якісно пробив здалеку - 3 : 3. І знову кінцівка тайму пройшла під диктовку "Родини". Артем Захаров та Олександр Сидоренко не бажали йти на перерву за нічийного рахунку, тому по черзі забили по м’ячу.

pershaliga4turrDSC02316

Вирішальний період став справою техніки для "Однієї Родини". Артем Захаров та Олексій Гончар продовжили свою гольову справу, й на двох забили ще три м’ячі. Протягом цього часу футболісти "Митниці" не здавалися й намагалися відігратися, однак наздогнати суперника не зуміли. У підсумку 8 : 5, "Одна Родина" впевнено перемагає.

pershaliga4turrDSC02323

 
"Приватбанк" - "Живчик-2" 4 : 3
Голи: Пускун, Авер’янов, Біляк - Цукар, Кубрушку (2).

pershaliga4turrDSC02336

У другому матчі ігрового дня футболісти "Приватбанку" вдруге засмутили "Живчик-2". Щоправда початок зустрічі пройшов сприятливо для "Живчика". Через кілька хвилин після початку матчу Владислав Кубрушку якісно виконав подачу з кутового, яку вправно замкнув Денис Цукар і вивів команду вперед. "Приватбанк" ніяк не міг оговтатися на полі. Власне протягом першого тайму "банкіри" довго входили гру й не зуміли створити бодай одного гольового моменту.

pershaliga4turrDSC02356

pershaliga4turrDSC02346

Однак вони повністю виправилися у другому таймі. Гравці "Приватбанку" провели впевнений тайм і забили відразу три м’яча поспіль. Власне, чи не в кожному пропущеному м’ячі "Живчика" провина лягала на воротаря команди. Кіпер "живчиків" не впевнено займав позицію у воротах, й кілька разів допустив прикрих помилок. Завдяки цьому "приватбанківці" вже лідирували з рахунком 3 : 1.

pershaliga4turrDSC02337

Виправити ситуацію для "Живчика" намагався Владислав Кубрушку, який окрім результативної передачі у підсумку матчу забив ще два ефектних м’яча. Проте у потрібний момент, у третьому таймі, футболісти "Приватбанку" зібралися з силами та дотиснули суперника. Четвертий гол команди забив здалеку Олег Біляк і подарував команді перемогу. За кілька секунд до кінця Кубрушку забив свій другий гол, але на більше у "живчиків" не вистачило часу. У підсумку 4 : 3, "Приватбанк" перемагає.

pershaliga4turrDSC02341