"Зеніт" сильніший за "Матусів"
Написав Максим Гаптар   
П'ятниця, 26 липня 2013, 22:00
zenithwinmatusivDSC02248
"Зеніт" - "Матусів" 6 : 3
Голи: Биченко (2), Бойко (2), Ковтуненко (2) - Захаров (3), Пономаренко.
 
ФК "Зеніт" сьогодні відіграв свій третій матч чемпіонату. У грі з "Матусовом" футболісти "Зеніту" здобули переконливу перемогу на класі.

zenithwinmatusivDSC02222

Зі старту матчу "зенітівці" заволоділи ініціативою й тримали її до кінця зустрічі. Впевнений старт фаворита зустрірчі супроводжувався трьома голами команди. Владислав Ковтуненко зробив перший крок для перемоги своєї команди, впевнено використавши свій перший шанс й відкрив рахунок у зустрічі. Далі гравці "Зенітівці" забили ще два м’ячі й вирвалися вперед на три м’ячі. "Матусів" зумів на це відповісти одним голом від Руслана Пономаренка.

zenithwinmatusivDSC02244

У другому таймі гра дещо вирівнялася, щоправда "матусяни" ніяк не могли відігратися. Натомість Ярослав Бойко сильним ударом впритул забив четвертий гол "Зеніту". "Матусів" прагнув відновити паритет, і першим кроком для цього був гол від Артема Захарова. Однак на старті заключного тайму "Зеніт" забив ще один м’яч і фактично поховав надії "Матусова" на перемогу. Третій гол "матусян" від Артема Захарова ще лишав шанси команди на краще завершення зустрічі. Однак заключний гол від Сергія Биченка підбив підсумок зустрічі. 6 : 3, "Зеніт" здобуває другу перемогу у чемпіонаті.

zenithwinmatusivDSC02235

Кращі гравці: Владислав Ковтуненко (Зеніт) - Артем Захаров (Матусів).

zenithwinmatusivDSC02231