Стартувала Перша ліга з пляжного футболу (+ФОТО)
Написав Максим Гаптар   
Четвер, 18 липня 2013, 21:14
pershaligabeachDSC01569
Сьогодні на "Живчик-Арені" пройшов перший тур чемпіонату Черкаської області з пляжного футболу серед команд Першої Ліги.
 
 
"Митниця" - "Одна Родина" 3 : 8
Голи: Мартірасян (3) - Захаров (6), Пономаренко (2).

pershaligabeachDSC01551

Стартовий матч Першої ліги з пляжного футболу подарував глядачам "Живчик-Арени" чимало якісних голів. Щоправда запрягали обидві команди досить довго. Після кількох хвилин "пристрілки" один до одного, суперники все-ж розмочили рахунок. Першими це зробили футболісти "Митниці". Давід Мартірасян чудово замкнув простріл - 1 : 0. Далі слово взяли футболісти "Однієї Родини", а саме Руслан Пономаренко, котрий потужним дальнім пострілом зрівняв рахунок.

pershaligabeachDSC01560

У другому таймі глядачі побачили вже значно більше голів. На старті періоду Артем Захаров якісним ударом головою замкнув навісну передачу й вивів "Родину" уперед. Проте "Митниця" так легко не здавалася. Відразу в наступній атаці Давид Мартірасян "розрядив свою гармату" й відновив паритет. Втім не судилося командам піти на останню перерву за нічийного рахунку. Особливо не бажали цього футболісти "Однієї Родини". Ударний дует команди Захаров-Пономаренко розіграли кілька чудових комбінацій і забили по ще одному м’ячу - 2 : 4.

pershaligabeachDSC01572

Однак на цьому інтрига ще не залишала цей матч. Давид Мартірасян з усіх сил "тягнув" свою команду за собою й на початку третього тайму забив третій гол. Але на більше "Митниці" не вистачило. Далі до завершення матчу фантастичний перфоманс влаштував Артем Захаров. Чи то суперники перестали грати, чи то сам Артем відчув у собі друге дихання.  В будь-якому разі, до фінального свистка Захаров відвантажив ще чотири м’ячі у ворота "Митниці". А загалом футболіст "Однієї Родини" завершив поєдинок з показником шість м’ячів! Зрозуміло, що з цим нічого не змогли вдіяти футболісти "Митниці". У підсумку 8 : 3, "Одна Родина" впевнено стартує у чемпіонаті.
pershaligabeachDSC01575 
Кращі гравці: Давид Мартірасян (Митниця) - Артем Захаров (Одна Родина).
 

pershaligabeachDSC01585

"Приватбанк" - "Живчик-2" 2 : 4
Голи: Авер’янов (2) - Кубрушку, Забєлов, Харченко, Резнюк.

pershaligabeachDSC01584

 Другий матч мав більш напружений характер. Втім "Приватбанк" та "Живчик-2" також не квапили події. Власне перший тайм зустрічі пройшов під знаком ознайомлення обох команд з полем та суперником. Обидва суперники намагалися атакувати та завдавати удари, але реальних загроз для воріт кожної з команд не було.

pershaligabeachDSC01590

У другому таймі на полі стало значно веселіше. Спочатку Владислав Кубрушку, отримавши м’яч, пожонглював ним та завдав дального удару - без шансів для "Приватбанку" - 0 : 1. Проте розвинути цей успіх футболісти "Живчика-2" не зуміли. Натомість до кінця другого тайму "Приватбанк" зусиллями Максима Авер’янова не лише зрівняв рахунок, а й вийшов уперед.

pershaligabeachDSC01594

Заключний період зустрічі проходив за великої кількості атак та ударів обох команд, причому шанси забити мали як одні, так й інші. Проте фортуна посміхнулася футболістам "Живчика". За кілька хвилин до кінця матчу Андрій Забєлов замкнув подачу Владислава Кубрушку й зрівняв рахунок. До кінця матчу жодна з команд не зуміла реалізувати вирвати перемогу, тому на суперників чекали три хвилини доданого часу.

pershaligabeachDSC01598

У своєрідному екстратаймі свіжіше почували футболісти "Живчика", які зуміли провести кілька атак й забити третій та четвертий м’ячі. У підсумку "Живчик-2" з перемоги стартує в чемпіонаті.

pershaligabeachDSC01603

Кращі гравці: Максим Авер’янов (Приватбанк) - Євген Харченко (Живчик-2).