"Цетус" зазнає першої поразки
Написав Максим Гаптар   
Четвер, 18 липня 2013, 20:52
beach4turDSC01550
"Цетус" - "Дніпро-2003" 3 : 4
Голи: Скорняков, Сидоренко (2) - Степанов (2), Коркішко, Халявка.
 
Один із кращих матчів чемпіонату Черкаської області з пляжного футболу відбувся сьогодні на "Живчик-Арені". В очному протистоянні зустрілися претенденти на чемпіонство "Цетус" та "Дніпро-2003". Поєдинок між цими командами повністю виправдав усі сподівання, адже практично до останнього у матчі зберігалася інтрига.

beach4turDSC01498

Перший тайм пройшов цілком у рівній боротьбі. Хоча обидві команди давно знають одна одну, втім у стартовому відрізку зустрічі жоден з колективів не форсував події. У "Цетусу" кілька якісних ударів завдавав Павло Присяжнюк, однак футболісту сьогодні вкрай не щастило. У "Дніпра-2003" вкотре на вістрі грав Петро Степанов, який своїми проходами та неочікуваними ударами неабияк докучав супернику. Власне наприкінці першого тайму Степанов таки свого домігся. У чудовому проході на правому фланзі Петро пробив з гострого кута й відкрив рахунок у матчі.

beach4turDSC01504

Власне цей "гол у роздягальню" дещо вибив з колії "Цетус". Чинні чемпіони області довго приходили до тями, як наслідок на старті другого тайму пропустили ще один гол. Павло Кіт віддав навісну передачу на Степанова, а той потужно в один дотик пробив без шансів для Олександра Манжели. Ближче до завершення другого періоду "Цетусу" таки вдалося нагадати про себе. Євген Скорняков отримав м’яч поблизу воріт суперника й неочікувано пробив - 1 : 2.

beach4turDSC01513

Найгарячіше було у третьому таймі. Більшу частину заключної 12-хвилинки гравці "Цетусу" намагалися відігратися, однак "дніпряни" теж не відсиджувалися у захисті, намагаючись також забити ще кілька м’ячів і це їм вдалося. Ближче до завершення тайму супергол провів Олег Коркішко. Гравець "Дніпра-2003" отримав передачу, й фантастичним ударом через себе пробив у сітку воріт суперника - 1 : 3. Однак гравці "Цетусу" відразу на це відповіли - Сергій Сидоренко завдав гарматного удару з центра поля й скоротив відставання до мінімуму. А через хвилину потому невтомний Сидоренко знову засмутив суперника: цього разу капітан "Цетусу" замкнув простріл Дениса Бреуса - 3 : 3.

beach4turDSC01523

До завершення матчу лишалося менше трьох хвилин і за таких умов кожна з команд мала на меті вирвати перемогу. І все-таки це вдалося зробити футболістам "Дніпра-2003". За менш ніж хвилину до кінця в одній з останніх атак Роман Халявка, отримавши довгу передачу, завдав потужного удару й подарував своїй команді перемогу. "Цетус" вже не мав часу для того щоб відігратися.
beach4turDSC01507 
Кращі гравці: Сергій Сидоренко (Цетус) - Петро Степанов (Дніпро-2003)