"Епіцентр" здобуває вольову перемогу над "Живчиком"
Написав Максим Гаптар   
Середа, 17 липня 2013, 21:13
epicentrwinjivchikDSC01447
"Епіцентр" - "Живчик" 9 : 6
Голи: Дравольський (2), Шурубура (2), Мартірасян (2), Харченко, Волощук, Тараненко - Губа (4), Малимон, Синяк.
 

 

 Якісний матч провели сьогодні "Епіцентр" та "Живчик". Цей матч можна поділити на дві частини. В одній кращою на полі була одна команда, в іншій - інша. Після потужного старту від "Живчика", футболісти "Епіцентру" зуміли не лише вирівняти гру, а й перехилити шальку терезів на власний бік.

epicentrwinjivchikDSC01480

Початок зустрічі був за "Живчиком". Традиційно один із найактивніших у своїй команді Богдан Губа завів своїх партнерів, швидко забивши два м’ячі. Своїм голом його підтримав і Олександр Синяк - 3 : 0 на користь "Живчика". Проте ще до першої перерви футболісти "Епіцентру" зуміли відквитати два м’ячі. По голу на свій рахунок хаписали Андрій Харченко та Максим Дравольський.

epicentrwinjivchikDSC01448

Друга третина зустрічі вже пройшла за не величкої переваги "Епіцентру". Команда будівельного гіпермаркету ще на старті періоду зрівняла рахунок, але далі знову був провал. У середині матчу "Живчик" знову повернув собі лідерство у два м’ячі. Але втримати цей гандикап "живчики" не зуміли. Спочатку Максим Дравольський фантастичним пострілом з далеку забив четвертий гол "Епіцентру", а потім Давид Мартірасян зі штрафного відновив паритет - 5 : 5.

epicentrwinjivchikDSC01485

З чистого листа починали команди третій тайм. Двічі відігравшись по ходу матчу, гравці "Епіцентру" мали психологічну перевагу над суперником, тому й реалізували її у третьому таймі. Тома два м’ячі від Євгенія Волощука та Дениса Шурубури вже не вважалися випадковістю. "Живчик" на це відповів четвертим голом від Богдана Губи. Однак кінцівка матчу була знову-таки за "Епіцентром". Олексій Тараненко та Давид Мартірасян встановили остаточний рахунок у зустрічі. 9 : 6, "Епіцентр" здобуває вольову перемогу.
 
Кращі гравці матчу: Денис Шурубура (Епіцентр), Богдан Губа (Живчик)