"Матусів" нещадно розгромив "Живчик"
Написав Максим Гаптар   
П'ятниця, 05 липня 2013, 20:05

matusivwinjivchikDSC00612

"Матусів" - "Живчик" 9 : 2

Голи: Захаров (5), Гончар, Гацанюк, Пітєль, Панасенко - Синяк, Губа

 

Дві самобутні команди зустрілися сьогодні на "Живчик-Арені" у рамках другого туру чемпіонату Черкаської області з пляжного футболу. Попри приблизну рівність класу обох колективів, серйозної боротьби у цьому матчі не вийшло. Навіть без свого лідера, Максима Маняка, футболісти "Матусова" продемонстрували на голову вищу гру й здобули заслужену перемогу.

matusivwinjivchikDSC00617

Більше того, "матусяни" з перших хвилин заволоділи ініціативою й проводили осмислені, безспосередньо пляжні атаки. Воротар команди Сергій Удод своїми дальніми викидами розпочинав атаки, після чого м’яч отримували польові гравці, котрі особливо не возилися з м’ячем, а відразу пробивали по воротам. Як виявилося, позиція голкіпера є найслабшою у "Живчика", тому ледь не кожен удар, котрий ішов у напрямок воріт був результативним. У підсумку обидва воротарі "Живчика" на двох пропустили 9 (!) м’ячів, причому половину з них стражі воріт зобов’язані були парирувати.

matusivwinjivchikDSC00624

Стосовно перебігу гри, то інтрига цей матч залишала з плином часу. Ще у першому таймі "матусяни" відвантажили у ворота суперника три м’ячі. Другий період завершився нічиєю 1 : 1. Однак головна феєрія пройшла у заключному таймі. Чудовий перфоманс видав Артем Захаров. За відсутності Маняка саме Захаров взяв на себе тягар лідерства й чудово з цим впорався. Артем самотужки відвантажив у ворота суперника п’ять м’ячів. Як наслідок, деморалізовані футболісти "Живчика" не зуміли продемонструвати гідної гри й цілком справедливо поступилися. Все на що вони спромоглися - два м’ячі від Богдана Губи та Олександра Синяка. У підсумку 9 : 2, надупевнена перемога "Матусова".

matusivwinjivchikDSC00631