«Дніпро» (Черкаси) виборов Кубок Черкаської області з пляжного футболу
П'ятниця, 14 вересня 2018, 15:07

IMG 20180912 185917

У вирішальному матчі за почесний футбольний трофей зустрічалися черкаські команди «Дніпро» і «Цетус»

Оскільки суперники дуже добре знають одне одного, гра одразу захопила своєю гостротою і вже на 3-ій та 4-ій хвилинах команди обмінялись забитими м’ячами: Олег Коркішко відкрив рахунок ("Дніпро"), а Олександр Євтушевський ("Цетус") - зрівняв. На прикінці тайму Юрій Дмитренко знову виводить "синіх" вперед (2:1). У другому таймі моменти були як у однієї так і у іншої команди, але тільки на прикінці тайму В'ячеслав Гамалій ("Цетус") зумів втілити бажане в реальне - 2:2. 29-та хвилина матчу і знову "Дніпро" виходить вперед (гол забив Владислав Панченко). За грубу гру та балачки попередження отримують Мачульський ("Дніпро") та Сорокін ("Цетус"). На 33-й хвилині той самий Сорокін зрівнює рахунок - 3:3 і здавалося, що все йде до овертайму, але на останній хвилині, скориставшись помилкою у захисті, Юрій Дмитренко ставить фінальну крапку - 4:3. Кубок знову завойовує "Дніпро".

У неділю, 16 вересня, на "Живчик-Арені" відбудеться остання гра цього сезону, у якій буде визначено володаря Суперкубка Черкаської області з пляжного футболу, де знову зустрінуться "Дніпро" та "Цетус".

Команді Олександра Солов'я, незможе допомогти Сергій Мачульський, який у грі за Кубок отримав другу жовту картку і був видалений з майданчику.