Черкаський «Дніпро» виграв «Кубок Живчика» з пляжного футболу
Понеділок, 18 червня 2018, 11:10

1806 18Дніпро чемпn

За головний приз літнього турніру змагалися чотири команди, які представляли обласний центр

 

У неділю, 17 червня на пляжі «Живчик», що на березі Дніпра у мікрорайоні «Митниця» відбувся розіграш «Кубку Живчика» з пляжного футболу.

Півфінальні матчі:

"Ruver" - "Цетус" – 3:5

 

Команди по черзі виходили вперед - то "Ruver",то Цетус. Але багаторічний досвід "Цетус" допоміг команді перемогти. Рахунок 3:5.

 

"Одна Родина" - "Дніпро" – 0:4

 

"Одна Родина" - "Дніпро". Як часто траплялось - на перших хвилинах " Родина" пропустила 2 м'ячі. Потім почала додавати в грі, але отримала ще 2 м'ячі у відповідь. Загальний рахунок 4:0 на користь " Дніпра", але свої моменти "Родина" не реалізувала..

 

Фінал:

"Дніпро" - "Цетус" – 5:1

 

Не зважаючи на те,що " Дніпро" грав другу гру поспіль, в 1- му таймі підопічні Олександра Солов'я змогли забити 4 м'ячі. В 2- му таймі " Цетус " оговтався і В'ячеслав Гамалій один м'яч відіграв. Але цього було замало для результативної гри і ,завдяки своїй молодості та впевненій грі Ярослава Магльованого, " дніпряни" забили ще 2 м'ячі. Цілком заслужена перемога " Дніпра".

 

Кращий гравець турніру - В'ячеслав Гамалій (" Цетус").

 

Найближчої неділі пройдуть матчі Кубку Черкаської області з пляжного футболу. Усі бажаючі можуть приєднатись. 063 214 00 10 Криштоп Юрій