Чемпіонат Черкаської області з пляжного футболу
Понеділок, 17 липня 2017, 12:11

170717 5

Огляд, фото та відеозвіт п'ятого туру Чемпіонату Черкаської області з пляжного футболу.

Перша гра «Одна Родина» проти «SolTex».

Підопічні Олександра Діденка поки не пропустять один-два м'ячі у свої ворота – грати не починать...Так було і в цій грі – не встигли розпочати, як «Родина» не розібралась в захисті і Петро Степанов відкрив рахунок. Потім «сині» оговтались і почали створювати моменти біля воріт суперника.

На початку 2-го тайму Олександр Марченко зрівнює рахунок. І, загалом, «Одна Родина» за цю гру створила стільки гольових моментів,що вистачило б на три. Але, де бракувало майстерності,а де яскрава гра воротаря «SolTex», Ярослава Магльованого, зводила нанівець усі старання.

І, як завжди буває: не забиваєш ти – забивають тобі! Наприкінці зустрічі В'ячеслав Ткаченко і В'ячеслав Дєєв, знов таки, не без помилок у захисті суперників, показали своє вміння грати головою... 3:1 перемога «SolTex».

У грі «Торпедо» проти «Цетус» усе відбувалось з перемінним успіхом. Спочатку Богдан Губа, майже з центру поля, несподівано пробив по воротах і вивів «Торпедо» вперед. Потім В'ячеслав Гамалій, у своїй манері, закопавшись по коліна у піску, у штрафній площадці суперника, зрівнює рахунок.

170717 6

Гра набирала обертів і вже «Цетус» повів у рахунку. Гол забив Сергій Сидоренко з пенальті. Але Богдан Губа знову зрівнює рахунок, 2:2.У цій грі роботи воротарям вистачало... І В'ячеслав Кудін і Олександр Сорокін не одноразово виручали свої команди.

І нічийий результат був би логічним завершенням основного часу цієї зустрічі. Але гравців «Цетусу» це не влаштовувало і, на передостанній хвилині матчу, Волощук Євгеній здобуває перемогу своїй команді. 3:2.

А вболівальникам нагадуємо, що остання гра V туру і першого кола, «Ruver» проти «Темної Конячки», відбудеться у вівторок, 18.07.2017 о 19.00.