Пляжний футбол. Чемпіонат Черкаської області
Понеділок, 26 червня 2017, 13:02

260617 6

Огляд, фото та відеозвіт другого туру Чемпіонату Черкаської області з пляжного футболу

 

Відбувся 2-й тур Чемпіонату Черкаської області з пляжного футболу. У першій грі «SolTex» проти «Конячки», вже в першому таймі було вирішено, хто стане переможцем (5:0). «Конячка», звісно оговталась, але поїзд,як кажуть ту-ту... У підсумку – 7:2 на користь «SolTex». Знову порадували вболівальників своїми шедеврами «через себе» В’ячслав Ткаченко та Олександр Євтушевський. І це їхні не останні голи у цьому сезоні!

 

У другій грі «Ruver» – «Торпедо» суперники розійшлись миром 3:3 і лише серія пенальті вирішила,хто завоює бажане очко. Хоча, по ходу поєдинку, «Ruver» впевнено керував подіями на полі, вигрававши 3:1, але амбіційність, впертість та молодість «Торпедо» звели рахунок до нічийного. В серії пенальті кращим виявився «Ruver».

 

В останній грі туру «Цетус» проти «Родини» сенсації не було. «Цетус»  без проблем розібрався з суперником. Лише на рахунку В’ячеслава Гамалія 4 голи! У підсумку 6:1. Що відбувається з «Однією Родиною» і чому таке ставлення гравців (які не з’явилися на гру) до пляжного сезону – залишається загадкою. І велика повага тим, хто грає!!!

Після двох турів «SolTex» перебуває в ролі одноосібного лідера, але на п’яти йому наступають «Цетус», «Торпедо» та «Темна Конячка». По тихому набирає свої оберти «Ruver», і замикає турнірну таблицю «Одна Родина». Вся гра ще попереду!