«SolTex» – володар «Кубку Живчика»
Понеділок, 12 червня 2017, 16:46

120617 4

«Кубок Живчика»: на Черкащині відкрито сезон пляжного футболу

(фото та відеозвіт)

 

У змаганнях, які проходили на березі Дніпра на «Живчик-Арені», боротьбу за почесний трофей вели команди:чинний чемпіон Черкаської області та володар «Кубку Живчика» – команда «Солтекс», бронзовий призер та чемпіон області – «Цетус», володар Кубку області – «Рувер» та «Темна Конячка».

 

120617 5

 

Півфінальні матчі закінчилися з такими результатами: «Рувер» – «Цетус» 3:2; «Солтекс» – «Темна Конячка» 4:2. Відповідно титул володаря «Кубка Живчика» між собою розіграли «Рувер» і «Солтекс».

 

120617 6

 

Цікаво, що у заявці «Солтекса» було усього 6 гравців, а у їхнього суперника удвічі більше. Розуміючи, те що у «Рувера» більше «бойових» одиниць солтексівці зробили ставку на активність з перших хвилин матчу, з метою спробувати забити якнайбільше м’ячів. І їм це майже вдалося – гол-красень забиває В’ячеслав Ткаченко. Незабаром з другої спроби досягає своєї мети Віталій Косун з «Рувера» – 1:1, але відразу Олександр Лобов виводить «Солтекс» вперед 2:1 і команди йдуть на перерву.

 

 

 

120617 7

 

Далі «Руверу» вдається зрівняти рахунок у матчі і здавалося, що у їхнього суперника вичерпуються сили, але впевненості «Солтексу» додали активні дії їхнього голкіпера Ярослава Магльованого. Степанов і Лобов (двічі) довели рахунок у матчі до 5:2. «Руверу» вдалося скоротити відставання у рахунку (5:3) і ледь вони не забили ще один гол. «Градус» матчу доходив до своєї найвищої точки, але влучний удар Петра Степанова убив усю інтригу у матчі – 6:3 і у підсумку «Солтекс», як і торік виграє «Кубок Живчика» з пляжного футболу.

 

120617 8

 


 

Організатори турніру щиро вдячні тренерам Сергію Усаковському і Еріку Асцаурову та їхнім вихованцям в організації підготовки «Живчик-Арени» до сезону 2017!