"Солтекс" вийшов у півфінал Кубку області з пляжного футболу
Написав Administrator   
П'ятниця, 12 серпня 2016, 11:08

У вчорашньому протистоянні проти "Цетуса" команда Олександра Солов'я забила три сухих м'ячі.

"Солтекс" – "Цетус" 3:0

Голи: Кіт, Калініч 2

 

Вчора відбулась чергова гра Кубку Черкаської області з пляжного футболу між командами Цетус та SolTex. По настрою на матч було видно, що помаранчеві мають велике бажання потрапити до півфіналу. І результат не став на себе довго чекати, бо вже на 5-й хв 1-го тайму рахунок став 2:0 на користь SolTex (відкрив рахунок Павло Кіт, а закріпив - Андрій Калініч).

Цетус, звісно, оговтася і почав грати у свою гру, але підопічні Олександра Солов'я впевнено тримали оборону. 2-й тайм пройшов у рівній боротьбі і рахунок не було змінено.

У 3-му таймі гра пішла вже на зустрічних курсах і кожна з команд могла забити, але впевнена дія воротарів тримала в напрузі і вболівальників, і гравців, і суддів. Лише за хвилину до кінця зустрічі Андрій Калініч забиває свій другий гол у цій зустрічі і, тим самим, знімає всі питання стосовно півфіналу, де на них вже чекає Торпедо.

 

А сьогодні ввечері о 19.00 на вболівальників чекає ще одна захоплююча гра - зустрінуться Миронівська Птахофабрика і дуже амбітний Ruver. На переможця цієї пари вже чекає Одна Родина, тому що суперник Родини - Матусів, вже після жеребкування, відмовився від участі.