Футболісти «УТК» в Катеринополі влаштували гольовий феєрверк
Вівторок, 08 жовтня 2019, 10:00

08102019 368

Чемпіонат Черкаської області. Вища ліга. 5 жовтня. «Наша Ряба» (Катеринопіль) – «УТК» (Паланка, Уманський р-н) - 1:9 (0:4)

«Наша Ряба» (Катеринопіль) – «УТК» 1:9 (0:4)

5 жовтня. Катеринопіль. 100 глядачів.

Арбітри: С.Труба (Золотоноша), Цибулько С. (Канів), Єременко М. (Чигирин)

«Наша Ряба»: Юхименко, Лотоцький, Євтушевський (73, Димид), Пашко, Плахотін (73, Дуженко), Погрібний, Васільєв, Білоус В., Білоус Вл., Божко (46, Пажківський), Кобець.

«УТК»: Щербина (74, Єрошов), Дудник, Подколзін (75, Трегубов), Яловенко (74, Думенко), Троян, Горобець (74, Любченко), Новіков, Потапов, Єжаченко (66, Рудь), Ібрахім (63, Раковський), Лебедєв (63, Король).

Голи: Лебедєв (16), Потапов (20,83), Горобець (31), Ібрахім (41), Єжаченко (63), Раковський (68 пен, 81), Новіков (71), Піддячий (86).

Попередження: Кобець (11), Білоус Вл. (38), Плахотін (62), Любченко (88), Дуженко (90).

Після такої небажаної сенсаційної втрати очок у Степанцях тепличникам довелося чекати аж два тижні – в минулому турі вони не грали (їм «капнули» технічні три очки з черкаським «Дніпром», який у другому колі не виступає в чемпіонаті області). І ось виїзд в певній мірі чимось схожий. «Наша Ряба» також в середині таблиці. Але при цьому саме катеринопільці першими відібрали очки в лідируючого квартету (епічні 6:6 в кінці першого кола проти «Златокраю-2017». Згодом «Наша Ряба» повторила трюк і в Золотоноші. Та і «Базис» з великими труднощами вирвав вольову перемогу в Катеринополі. Як не дивно, все це зводило шанси господарів до мінімуму – сподіватися на недооцінку в гостей було марно а з мотивацією в них і так було далі нікуди!

Гості зі стартовим свистком арбітра захопили ініціативу і вже на 2-й хвилині Ібрахім завдав першого удару по воротах (вище). Але «Наша Ряба» не розгубилася і дебют зустрічі я б назвав досить рівним. Виокремив би в центрі поля у господарів пару досвідчених ветеранів – Володимира Погрібного та Веніаміна Білоуса. На 7-й хвилині в ігровому епізоді на газоні в карному майданчику гостей опинився Євген Кобець. Він навіть змушений був отримати допомогу і був категорично переконаний, що отримав рукою по обличчю. Аналогічно одностайними були і уболівальники місцеві. Але арбітр мав на це свою точку зору.

Рівність на полі втім протривала недовго. До 15-ї хвилини. За тим гості вистрілили буквально дуплетом. На 16-й хвилині Горобець розігнав від своєї штрафної контратаку, кинув у прорив справа Ібрахіма а той вдало прострілив – Лебедєв замкнув. 0:1. За 4 хвилини вже Лебедєв сам став автором гольового асиста. Його подачу зліва класно використав Потапов – Роман у повітрі в один дотик метрів з 7 витончено перекинув голкіпера! Дуже видовищний і складний по виконанню гол! 0:2. За дві хвилини, правда, майстерність продемонстрував Володимир Щербина, діставши м’яча з-під поперечини. Але загалом всім вже було очевидно, що гості повністю контролюють гру. І на 31-й хвилині рахунок стає 0:3. Віталій Горобець бере гру на себе пере чужою штрафною і пробиває точно в нижній кут. А за тим Ібрахім і четвертий забив (знову асист Лебедєва, який продуктивно провів тайм – можливо пішли на користь кілька матчів, коли юний форвард починав гру з лави запасних). Закінчився тайм епічним фейлом господарів. Троє (!) гравців «Нашої Ряби» вискочили на одного Щербину. Володимира нападаючий встиг прокинути і прострілив на партнера перед воротами! Перед порожніми воротами! Але Євген Кобець примудрився не приборкати м’яча…

На старті другого тайму гоподарі спробували переломити хід гри. Але дуже швидко «УТК» жорстоко придушило «бунт» і моменти біля воріт Юхименка стали виникати з такою регулярністю, що диву давалися всі! При тому, що тепличники одного м’яча не дотягнули до двозначного рахунку, повірте – могло бути і більше… А тому лише на голах зупинюся.

0:7. Раковський. З пенальті.

0:5. Гості запресингували суперника біля його штрафної, відібрали м’яча, зіграли в короткий пас і в підсумку Потапов виклав «цукерочку» Єжаченку – Євген ознаменував своє повернення в команду першим голом в сезоні.

0:6. Рудь відібрав м’яча у суперника на лінії чужої штрафної і піддячому нічого не залишалося як завалити суперника на газон. Раковський «розстріляв» гарматним ударом з 11-метрової позначки.

0:7. Потапов тонким пасом вивів один на один Новікова. Той не став транжирити моментом.

0:8. Тепер Новіков вивів сам на сам Раковського. Той теж все зробив як слід.

0:9. Потапов реалізував вихід сам на сам елегантним «черпачком»…

Могли забивати ще Король, Рудь, Потапов і Раковський могли і по хет-трику оформити…

А в підсумку свій гол престижу забили господарі. Як і в Паланці в першому колі то зробив Піддячий. 1:9.

Джерело:umanfootball.com.ua