Чорний: вирушаємо до Ужгорода за заліковими пунктами
П'ятниця, 27 вересня 2019, 17:39

IMG-3a024b89f65e8665d104564826bd339d-V

Півзахисник «Черкащини» Вадим Чорний розповів про причини невдалих результатів команди, а також поділився очікуваннями від матчу з ужгородським «Минаєм».

 

– У ЗМІ вийшла інформація, що команда знімається з Першої ліги. Це впливає на настрій гравців?

– Дійсно, читали про це в інтернеті, але керівництво клубу нам нічого не говорило про зняття. Команда у звичному режимі готується до гри з «Минаєм».

 

– «Черкащина» стартувала досить непогано, здобувши дві нічиї і перемогу над «Балканами». Що далі не виходило у вас?

Старт сезону для нас можна вважати успішним, адже набирали залікові пункти, незважаючи на непростий календар. На жаль, травми гравців завадили нашим планам. Виходимо на кожну гру виключно з бажанням перемогти. Намагаємося грати у свій футбол.

У деяких матчах нам не щастить, а в інших програємо через свої помилки у захисті. Пропускаємо необов'язкові м'ячі. У Другій лізі суперники могли нас прощати за такі помилки, а у Першій лізі - зовсім інший рівень.

 

– Чи готова команда грати за Віталія Кобзаря, адже йому непросто після звільнення Кирилюка?

Віталій Юрійович і увесь тренерський штаб роблять все від себе залежне, щоб команда вийшла з кризи і почала здобувати залікові пункти. Відзначу, що кожен гравець грає з максимальною самовіддачею і бажанням. Граємо за тренерів, за місто, за клуб і своїх вболівальників, які у нас вірять. Сподіваюся, що у найближчих матчах зможемо покращити свої результати.

 

– Який настрій у команді, абстрагувалися від останніх результатів?

Звісно, настрій у команді не найкращий, адже постійно програємо. Всі гравці прагнуть якомога швидше почати набирати залікові пункти. Результатами не задоволені, але ще багато матчів попереду. У цій ситуації важливо не опускати руки, а провести роботу над помилками і рухатися далі.

 

Що можете сказати про ужгородський “Минай”?

З цим суперником тричі грали у Другій лізі. Знаємо чого очікувати від підопічних Кобіна. У ужгородців грають кваліфіковані виконавці у складі. Це команда з характером.

Гравці “Минаю” зараз перебувають у чудовому ігровому тонусі. Очікуємо на складну гру. Вирушаємо до Ужгорода за заліковими пунктами. Вважаю, що матч буде цікавим.

 

Дорога довжиною у 900 кілометрів бачиться складною?

Дійсно, на нас очікує складна подорож. Всі хлопці у команді це прекрасно розуміють, тому намагатимемося по максимуму відновитися після дороги. Прагнемо вийти на гру і довести, що дорога у 900 км не є причиною для відмовок після матчу. Необхідно грати у свій футбол і досягати результату, незважаючи на всі труднощі.