Черкащанин Артем Бондаренко забив гол у ворота «Манчестер Сіті» (+відео)
Середа, 18 вересня 2019, 15:39

DSC 8494

«Шахтар» U-19 розпочав свій шлях в Юнацької лізі УЄФА матчем з «Манчестер Сіті»

 

«Гірники» в шостий раз беруть участь в головному юнацькому турнірі Європи і в третьому сезоні поспіль зустрічаються на груповому етапі з «Манчестер Сіті».

Гості активно увійшли в гру і з перших хвилин створили тиск на ворота «оранжево-чорних». Захисники винесли кілька небезпечних кросів в карний майданчик, голкіпер Трубін справлявся з навісами із стандартів, проте на 18-й хвилині ніхто не догледів за Бернабе, який без перешкод відкрив рахунок. Незабаром ще один сольний прохід Браафа завершився прострілом на дальню штангу, а Козик, бажаючи випередити опонента, зрізав м'яч у свої ворота. «Шахтареві» довелося великими силами йти вперед, і на 33-й хвилині Артем Бондаренко повернув інтригу в матчі: на дриблінгу пройшов трьох суперників і з лінії карного майданчика точно пробив в ближній кут – 1:2.

Другий тайм вийшов не таким результативним, але більш видовищним і конкурентним. І все ж гості знайшли свій момент в контратаці. На 79-й хвилині черговий простріл Браафа з центру штрафного майданчика замкнув Туайзі. «Помаранчево-чорні» могли тут же відіграти цей м'яч: комбінацію за участю Очеретько, Гурова і Криськіва завершував Бондаренко, але пробив поруч зі стійкою.

1:3 – «Шахтар» U-19 поступився «Манчестер Сіті». 1 жовтня «гірники» у 2-му турі Юнацької ліги УЄФА на виїзді зіграють з італійською «Аталантою».

 

За матеріалами ФК «Шахтар»