Максим Авер’янов: чекаємо цікавої гри з «Гірником-Спорт»
Середа, 18 вересня 2019, 13:13

Аверянов 1809 n

Півзахисник ФК «Черкащини»в прокоментував поразку команди у матчі з «Рухом», а також поділився очікуваннями від наступного домашнього матчу

Гравець “Черкащини” проаналізував причини, які вплинули на підсумковий результат матчу з “Рухом” (1:6). ”Перші м’ячі пропустили внаслідок своїх індивідуальних помилок, – відзначив Максим. – Гравці “Руху” швидше працювали з м’ячем, грали більш інтенсивно. Якщо відверто, на сьогоднішній день за класом львівський колектив переважає нашу команду. На жаль, припускалися помилок у простих ситуаціях і суперник нас за це покарав”.

Півзахисник “Черкащини” розповів про план команди на гру, а також вибачився перед вболівальниками. “Розбирали гру “Руху” і відзначили, що льв’яни чудово переходять із захисту в напад, багато м’ячів забивають після стандартів. Прагнули організовано зіграти у захисті і не давати супернику вільних зон для швидких атак. Не жаль, це нам не вдалося. Пропустили необов’язкові м’ячі і у підсумку поступилися. Хочеться вибачитися перед вболівальниками, які прийшли на гру і до останнього підтримували команду. У наступних матчах намагатимемося своєю грою і результатами повернути довіру наших фанатів. Зараз необхідно якомога швидко забути цю гру, зробити правильні висновки і рухатися далі”, – запевнив Авер’янов.

Максим Авер’янов поділився своїми очікування від протистояння з “Гірником-Спорт”. “Поки що не розбирали гру свого наступного суперника. Знаємо, що Ігор Жабченко повернувся до цієї команди. Ігор Валентинович хороший спеціаліст, тому очікуємо на цікаву та непросту гру. Наша команда дотримуватиметься своєї структури гри, намагатимемося використати всі свої сильні сторони, – резюмумав гравець “Черкащини”.

Матч десятого туру у Першій лізі «Черкащина» - «Гірник-Спорт» відбудеться в суботу, 21 вересня, у Черкасах. Початок о 15:00.

Джерело: сайт ФК «Черкащина»