ФК «Златокрай-2017» і «Наша Ряба» вдруге у сезоні розійшлися з миром
Субота, 14 вересня 2019, 21:17

11 DSC 1091

Футбол. Чемпіонат Черкащини. Вища ліга. 12 тур. 14 вересня 2019 року

Чемпіонат Черкаської області. Вища ліга. 12 тур. 14.09.2019. Золотоноша. Стадіон «Колос».

«Златокрай-2017» (Золотоніський р-н) - «Наша Ряба» (Катеринопіль) – 1:1 (1:1)

Арбітр: Шкурченко Олег (Ватутіне)  

Асистенти арбітра: Шульга Сергій (Камянка), Железняк Руслан (Черкаси)

Делегат-інспектор: Смаглій В.А. (Черкаси)

Голи: Логвиненко Д. (22 хв.) – Кобець Є. (33 хв)

ФК «Златокрай-2017» (Золотоніський р-н.): О. Манжела, О. Котелюх, Д.Логвиненко, Д. Скороходов (52 хв., О.Дробоног), О. Коркішко, О.Лобов, П. Кіт (46 хв., В.Гамалій),, О.Аргєєв (60 хв., В.Блонський, 60 хв.), В.Гонщик (77 хв., М.Дровольський), Є.Гуд В. Зоря.

Почесні президенти: Лісовий О.А., Саранча В.П.: президент: С.Макаренко, головний тренер: М.Безгуба.

«Наша Ряба»: І.Юхименко, Д.Потоцький, Є.Пашко, І.Плахотнік, О.Євтушевський, В.Погрібний, І.Василєв, Веніамін Білоус, Владислав Білоус, Д. Бонеко, Є. Кобець.

На заміні: І.Дудник, К.Пулсанівський, Є.Ісаєнко, С.Піддячий.

Гру команди почали обережно і не форсуючи подій. З одного боку гостям з грізним суперником на його полі поспішати було нікуди. З іншого боку – у «Златокраю-2017» ще свіжа у памяті гра у Катеринополі, яка закінчилася внічию – 6:6, тому потрібно бути уважними.

На 4 хвилині зустрічі гравці золотоніської команди сигналізували арбітру, що м’яч у штрафній гостей влучив гравцеві «Нашої Ряби» у руку. Проте рефері не зафіксував порушеня.

Поступово шкіряна куля все частіше у ногах господарів матчу, але створити якісну атаку їм ніяк не вдається. «Наша Ряба» відповідає гострими атаками, але також без влучних попадань у ворота.

22 DSC 1097

По ходу гри було помітно, що гол у ворота гостей назрівав: 17 хв. – прицільний удар Зорі в останню мить блокують катеринопільський захисник, 20 хв. – Лобов б’є по воротах з 20 метрів, але м’яч летить трішки вище воріт, 21 хв. – фланговий пас у штрафну переривають гравці сторони, яка обороняється. Та нарешті ж на 22 хвилині зустрічі після розіграшу кутового Логвиненко ударом головою відкриває рахунок у зустрічі – 1:0.

33 DSC 1101

Прогнозовано гості спробували зрівняти рахунок, організувавши кількахвилинний штурм воріт золотонісців. Стримавши цей натиск златокраївці продовжили свої атакувальні дії і знову у своїй штрафній хтось із катеринопільських гравців грає рукою, про що емоційно сигналізують гравці «Златокраю-2017» арбітру, але той, як і на початку гри, знову не помічає порушення правил.

44 DSC 1107

 

На 33 хвилині зустрічі однак з атак «Нашої Ряби» закінчилася забитим голом у ворота Манжели – 1:1. Цей гол помітно вибив золотонісців із ігрової колії і їм ніяк не вдається налагодити комбінаційну гру. Крім цього їхній нападник - Віталій Зоря залишився на «голодному пайку».

Наприкінці тайму господарі поля роблять спробу забити «гол у роздягальню», але в одному випадку мяч після удару Кота летить поряд зі стійкою воріт, а в іншому – небезпечний удар від Гонщика парирує Юхименко.

55 DSC 1108

Старт другої половини зустрічі активніше провели гості і навіть був не сильний удар від Веніаміна Білоуса по воротах Манжела. А далі «Златокрай-2017» бере гру під свій контроль, але справу до логічного завершення довести ніяк не вдається. На 24 хвилині гри у господарів Олександр Дробоног мав відмінний шанс забивати у ворота «Нашої Ряби» другий гол, але у відповідальний момент зіграв не впевнено.

66 DSC 1119

Поступово гості все більше уваги приділяють захисту своїх воріт і ціленаправлено грають на утримання рахунку. «Златокрай-2017» робить відчайдушну спробу пройти захисні редути суперника і з флангів і по центру, але, напевне, 14 вересня, то був не їхній день.

У підсумку арбітр зафіксував нічию у зустрічі, яка для господарів хоч і гірка, але не виключає їх з чемпіонської гонки.