Лідер чемпіонату України з футболу (I ліга) взяв три очки в грі з ФК «Черкащина»
Субота, 14 вересня 2019, 20:02

14092019 7845

На команду Кучука очікував потенційно непростий виїзд, адже за всю історію протистоянь «Рух» ще не перемагав черкаський колектив

Команди підходять до матчу в абсолютно різному настрої. Львівський клуб набрав потужної ходи і вже три матчі поспіль перемагає, а Черкащина навпаки, три тури поспіль програє. Хоча Рух почав активніше, напівмоменти на початку гри завершилися ударами Черкащини від Зеленевича і Чорного. У Руха за перші півгодини запам’ятався рейд Климчука правим флангом і удар повз дальню стійку.

Але на 30-й хвилині тотальну перевагу гості втілили в гол. Антві отримав передачу з глибини, пройшов по центру і спокійно поклав м’яча в кут воріт наче рукою. 0:1. А за кілька хвилин до свистка на перерву гості забили вдруге. Калюжний навіс зі штрафного, Антві ударом головою відправив м’яча в стійку, а потім на добиванні Сідней опинився першим і з району воротарської переправив м’яча у ворота. 0:2.

Ще за хвилину Антві не зумів переграти Марченка, який відверто врятував господарів від третього гола.

Після перерви господарі кинулися вперед, проли кілька нбезпечних атак, але після розіграшу кутового загралися, Антві відправив у прорив Климчука, який вийшов на рандеву з Марченком зробив рахунок 0:3. Ще один м’яч забив Кондраков,зігравши першим на добивання після того як Марченко відбив м’яча перед собою після дальнього удару. 0:4. А за хвилину Кондраков відзначився дублем, коли використав вихід один на один з Марчнком. 0:5. Гол престижу провів Тищенко, який опинився першим на добиванні у воротарській площі. 1:5. Але все ж гості забили ще раз. Бойчук пройшов центром, черпачком віддав передачу на Русина, який пробив повз Марченка.

Рух здобуває чергову крупну перемогу, і виходить на перше місце.

Черкащина (Черкаси) – Рух (Львів) 1:6

Голи: Тищенко, 75 — Антві, 31, Сіднней, 41, Климчук, 61, Кондраков, 72, 73, Русин, 77.

Черкащина (стартові склади): Марченко, Шурубура, Цибульник, Бурлін, Чорний, Медведь, Кошелюк, Сторчоус, Погранічний, Авер‘янов, Зеленевич. Запасні: Лєнчінков, Орел, Фаюк, Тенжицький, Малєй, Антонюк, Стрикаль, Нікішов, Тищенко, Передерій, Цебро, Бойко. Головний тренер: Віталій Кобзар.

Рух (стартові склади): Мисак, Сідней, Нємчанінов, Бойчук, Антві, Дуць, Копина, Климчук, Брікнер, Калюжний, Заставний. Запасні: Ільющенков, Никитюк, Леандро, Кондраков, Русин, Марушка, Мартинюк, Синиця, Банасевич, Шевчук. Головний тренер: Леонід Кучук.

Джерело: sportarena.com