У Христинівці відбувся турнір «Золота Осінь» з міні-футболу серед дітей 2011-2012 р.н.
Четвер, 12 вересня 2019, 15:21

1209 фортуна n

Змагання відбулися у м.Христинівка на базі спортивного майданчика у парку ім..Т.Г.Шевченка

Із багатьох запрошених команд на турнір вдалося приїхати ДЮСШ Маньківка та ДЮСШ Умань двома командами. Господарями поля була наймолодша команда ДЮФК «Фортуна» дітьми 2011-2012 років народження у такому складі:

Вівсяний Віталій ,Доробало Тимофій,Моргай Антон,Петрівський Гліб,Теліжук Богдан,

Теліжук Сергій,Ткаченко Макар.

Фінальна гра команд ДЮФК «Фортуна» Христинівка та ДЮСШ Умань-1 була цікавою, інтенсивною та дуже видовищною. Спочатку було забито 2 голи від команди ДЮСШ Умань-1, які у ході гри фортунівці намагались зрівняти, та команда суперника не давала їм такої можливості, забиваючи нові голи. Перший тайм закінчився рахунком 2:4 на користь команди ДЮСШ Умань-1. Часу відігратись залишалось обмаль, але шалене бажання до перемоги спонукало наших вихованців відчайдушно заграти у футбол у другому таймі та тримати всіх у напрузі до кінця гри. За 5 хвилин до закінчення тайму господарі поля почали вправно забивати голи один за другим у ворота суперника. Результат гри команд ДЮФК «Фортуна» Христинівка - ДЮСШ Умань-1 - 6:4. Свої емоції щастя не приховували як наші маленькі христинівчани так і їхні батьки, родичі та вболівальники.

Ігри між командами пройшли з такими результатами забитих мячів:

ДЮСШ Умань-1 – ДЮСШ Умань-2 (9:1)

ДЮФК «Фортуна» Христинівка - ДЮСШ Умань-2 (7:1)

ДЮСШ Маньківка – ДЮСШ Умань-1 (1:7)

ДЮСШ Маньківка – ДЮФК «Фортуна» Христинівка (1:9)

ДЮСШ Умань-2 - ДЮСШ Маньківка (1:2)

ДЮФК «Фортуна» Христинівка - ДЮСШ Умань-1 (6:4)

Команда ДЮФК «Фортуна» (старший тренер Мітасов В.В., тренер Бойко І.І.) отримала кубок переможця та золоті медалі, команда ДЮСШ Умань-1 - кубок срібного призера та срібні медалі та команда ДЮФК Маньківка – кубок бронзового призера та бронзові медалі. Суддею турніру був Бойко Іван Іванович