МФК «Металург» виграв у ФК «Черкащина» у Черкасах
Неділя, 08 вересня 2019, 20:19

08092019 47576

У Черкасах 8 вересня зустрічалися новачки Першої ліги, які після семи турів розташовувалися знизу таблиці

Цей матч мав проходити у Запоріжжі, але «металурги» попросили помінятися з Черкасами турами через заходи у їх місті на стадіоні. Обидві команди підходили до очного протистояння не в найкращому стані. Черкащина програла три матчі поспіль включно із Кубком, а Металург взагалі, залишається єдиною командою, яка ще не перемагала у цьому сезоні.

У цьому матчі у якості в.о. головного тренера Черкащини провів свій перший матч Віталій Кобзар, для якого це не дебют – кілька років тому йому вже доводилося керувати черкаською профікомандою у якості в.о. після звільнення Вадима Євтушенка. До сьогоднішнього дня відомий у минулому футболіст працював у тренерському штабі Олександра Кирилюка і добре знав можливості всіх гравців.

У той же час, як повідомляла Sport Аrena, для наставника Металурга Івана Богатиря цей матч міг стати останнім на посаді. Щоб нівелювати ці розмови варто було лише не втратити очки у матчі з черкащанами.

Почали команди однаково агресивно, початок був із ударами від Малєя і Чорнія, низкою навісів та небезпечних штрафних. Запоріжці виглядали цікавіше у атаках у відповідь і одна з таких принесла результат. На 31-й хвилині гості у кілька дотиків дісталися штрафної, Медвдь налетів на Разуваєва у своїй штрафній і арбітр вказав на «точку», які Сарапій впевнено реалізував. 0:1

Другий тайм почався з удару Бурліна з району «точки», але Петриченко намертво забрав м’яча у руки.

А за кілька хвилин Кошелюк намагався ударом здалеку застати зненацька Петриченка, але Богдан діcтав м’яча з дев’ятки власних воріт. Але на 78-й хвилині запоріжці подвоїли рахунок. Бєлоусов протягнув м’яча від центральної лінії,обігравши двох гравців суперника, знайшов у штрафній Загоруйка. Який другим дотиком пробив повз Марченка. 0:2 А за кілька секунд до фінального свистка Загоруйко втік з центрального кола на побачення з Марченком і зробив рахунок 0:3.

Ця перемога стала першою для Металурга у Першій лізі, а Черкащина з не найкращим настроєм чекатиме в гості амбітний Рух.

 

Черкащина – Металург (Запоріжжя) – 0:3

Голи: Сарапій, 22, з пенальті, Загоруйко, 78, 90

Черкащина (стартовий склад): Марченко, Кошелюк, Цебро, Бурлін, Чорний, Медведь, Цибульник, Сторчоус, Зеленевич, Малєй, Фаюк

Запасні: Лєнчінков, Орел, Шурубура, Тенжицький, Погранічний, Антонюк, Стрикаль, Нікішов,Авер’янов, Передерій

В.о.головного тренера: Віталій Кобзар

Металург (стартовий склад): Петриченко, Рудика, Кулинич, Бєлоусов, Мягков, Разуваєв, Сарапій, Могильний, Трояновський, Сачко, Черній

Запасні: Леонідов, Загоруйко, Ковальчук, Рудич, Петров, Олійник, Сухина

Головний тренер: Іван Богатир

Джерело:sportarena.com