«Черкащина» дала бій лідеру Першої ліги
Четвер, 05 вересня 2019, 09:01

05092019475 n

Одноосібний лідер Першої ліги завітав у гості до 13-ї команди чемпіонату

Волочисці напередодні вперше у своїй історії очолили турнірну таблицю Першої ліги, тому підопічні Остапа Маркевича вирушали до Черкас з бажанням продовжити свою серії перемог із чотирьох матчів поспіль.

А от амбіційний новачок Першої ліги мав намір перервати цю “суху” серію суперника, покращивши своє турнірне становище. Щоправда, завдання господарів ускладнювалося тим, що напередодні ушкодження отримав лідер півзахисту команди Віталій Бойко, а основний голкіпер Олексій Майборода через ці ж проблеми пропускав другий матч. Але все ж господарі дали справжній бій лідерам.

Половину першого тайму команди придивлялися одна до одної. Перша небезпека виникла на 17-й хвилині, коли Сікорський цілком міг забивати, але не дуже сильно пробив з району штрафної по центру. На 27-й хвилині Черненко зважився на дальній удар, але Марченко зіграв блискуче, зреагувавши на удар. А через три хвилинки після розіграшу кутового Курило ударом головою спрямував м’яча в стійку!

А на 36-й хвилині стрімка атака у відповідь господарів завершилася призначеним пенальті за фол на Малею. Медведь спокійно переграв Панченка. 1:0. Але за дві хвилини гості зрівняли рахунок. Черненко навісив з правого флангу, на виході помилився Марченко і Семенюк забивав уже в порожні ворота 1:1.

Після перерви господарі пропустили не зовсім обов’язковий м’яч. Зеленевич у власній штрафній завозився з м’ячем, Кухарук просунувся до лінії воріт, навісив і м’яч від Бурліна залетів у ворота команди Кирилюка.

На 57-й хвилині Медведь заробив перспективний штрафний за метр від лінії штрафної, сам же його виконав і Юхимович зіграв у власній штрафній рукою. Але Сторчоус з «точки» пробив у стійку, і м’яч вилетів у поле. Прикрий епізод для господарів! На 76-й хвилині Сторчоус міг забивати з гри, але після його удару головою з кута воротарської Панченко дивом зреагував і перевів м’яча на кутовий.

Не найкращий матч провела вся команда, але головне результат. Опорник сьогодні був одним із найстабільніших гравців, завдяки якому волочисці буквально видряпали перемогу.

 

Черкащина (Черкаси) – Агробізнес (Волочиськ) 1:2

Голи: Медведь, 36, з пенальті – Семенюк, 40, Бурлін, 55, у власні ворота

Нереалізований пенальті: Сторчоус, 59 (стійка).

Черкащина (стартовий склад): Марченко, Домальчук, Цебро, Бурлін, Чорний, Кошелюк, Цибульник, Медведь, Зеленевич, Малєй, Сторчоус. Запасні: Лєнчінков, Орел, Шурубура, Тенжицький, Погранічний, Антонюк, Стрикаль, Фаюк, Нікішов, Авер’янов. Головний тренер: Олександр Кирилюк

Агробізнес (старовий склад): Панченко, Бойчук, Курило, Юхимович, Гагун, Думанюк, Кухарук, Семенюк, Груша, Черненко, Сікорський. Запасні: Чернобай, Гарсія Кампіло Педро, Слотюк, Вергун, Зінкевич, Когут Микола, Когут Іван, Семенець. Головний тренер: Остап Маркевич

Джерело: sportarena.com