Віталій Кобзар: «Черкащині» потрібен час, щоб призвичаїтися до швидкостей Першої ліги»
Середа, 04 вересня 2019, 19:55

0409 IMG 1181

Тренер «Черкащини» Віталій Кобзар поділився своїми враженнями від матчу з “Агробізнесом” (1:2)

- Дуже складно коментувати хід протистояння, адже наша команда програла сьогодні, - відзначив Віталій Кобзар. - Вважаю, що у цьому матчі мали здобувати залікові пункти. Звісно, нам протистояв лідер Першої ліги, але ми не дивимося на статус суперника і завжди налаштовуємося на перемогу. Зараз така Перша ліга, що кожен може перемогти кожного.

- На вашу думку, чого команді не вистачило для перемоги?

На жаль, нереалізований пенальті вплинув на результат матчу. Якби ми забили у тому епізоді, тоді б гра склалася інакше.

- Чому другий одинадцятиметровий виконував Сторчоус, а не Медведь?

- Вважаю, що тут причина у психології гравців. Кожен футболіст хоче проявити себе, відзначитися. Можливо, Сторчоус хотів реабілітуватися за свій незабитий пенальті, щоб відчути впевненість у власних силах, але йому цього не вдалося.

- У попередніх матчах команда багато м'ячів пропускала на останніх хвилинах. Можливо, не вистачає досвіду чи причини у функціональній підготовці?

- Дуже складно відразу адаптуватися до рівня Першої ліги. Нашій команді не вистачає достатньої кількості кваліфікованих виконавців, тому поки що не вдається досягати тих результатів, на які розраховуємо. У літнє міжсезоння “Черкащина” практично не провела ротації у складі, лише точково підсилилися. У Першій лізі зовсім інші швидкості та рівень суперників. У нас багато молодих гравців, яким потрібен час щоб призвичаїтися до виступів на такому рівні.

- Що сталося з Олегом Домальчуком?

Зараз Олега повезуть до лікарні і потім лікарі оголосять свій діагноз. На перший погляд травма досить серйозна.

- Чи здивував вас “Агробізнес” сьогодні?

- Згідно з календарем, у нас у кожному турі наступний суперник — команда, з якою грає “Агробізнес”, тому постійно слідкуємо за підопічними Остапа Маркевича і були готовими до такої гри “Агробізнеса”.