Домашня поразка ФК «Олімп» (Кам’янка)
Четвер, 29 серпня 2019, 16:10

Олімп-УТК g

Матч 10 туру (28 серпня) чемпіонату Черкащини з футболу серед команд вищої ліги

 

«Олімп» (Кам’янка) – «УТК» (Паланка) -1:2 (0:1)

28 серпня. Кам’янка. Стадіон «Авангард». 200 глядачів.

Арбітри: Цибулько С., Коливай О., Михайлюк П.

«Олімп»: Іщенко, Гарнага, Левенець, Петько (Грищук), Козубенко, Клименко (82, Зоря), Бабенко, Бабій (Лушпіган), Глущенко (Степанов), Підвисіцький, Оганесов.

«УТК»: Єрошов, Дудник, Подколзін, Яловенко, Лут, Ібрахім, Новіков, Троян, Потапов, Лебедєв, Раковський. На заміну виходили:Рудь, Король, Думенко, Трегубов, Казанюк, Горобець.

Голи: Подколзін (24, пен.), Король (76), Степанов (90).

На 25-й хвилині Бабенко не реалізував пенальті (воротар).

Друге коло розпочалося в Кам’янці поєдинком місцевого «Олімпа» проти одного із претендентів на чемпіонство - «УТК». Гра не вийшла легкою для фаворита, уманчани більше контролювали м’яч, кам’янчани грали на контратаках. Вирішильним в перемозі уманчан стали некомпетентні дії суддівської бригади. На 24-й хвилині олімпійці фолять у карному майданчику, Бабій врізається в Потапова, арбітр правомірно призначає пенальті, до м’яча підходить Подколзін, удар в правий кут воріт, Іщенко ловить круглого. І тут Олександр Коливай, з якогось дива, сигналізує про перебиття пенальті, Цибулько порадившись з ним, призначає перебиття. Подколзін пробиває в лівий кут воріт під самісіньку штангу -1:0. За хвилину Бабій вривається в штрафний майданчик, перекидає круглого через Ібрахіма, але останній політ м’яча перериває рукою. Арбітр призначає пенальті, до м’яча підходить Бабенко, бездоганний удар, рахунок зрівняно. Але арбітр знову приймає тільки йому зрозуміле рішення та відміняє гол, і призначає перебиття. Бабенко знову пробиває в лівий кут воріт, Єрошов парирує удар. Склалося таке враження, що пенальті перебивалися б то тих пір, поки б забила потрібна команда, а інша поки зазнає невдачі! За хвилину Оганесов потужно пробиває штрафний удар метрів з 30-ти, м’яч пролітає в лічиних сантиметрах від лівої дев’ятки.

На останніх хвилинах кам’янчани збільшили оберти, притисли гостей до воріт, Бабій виводить на ударну позицію Бабенка, Андрій пробиває з лінії штрафної, але Лут перериває політ м’яча рукою. Арбітр повинен був призначати пенальті, але вирішив не випробовувати долю та не призначати пенальті в ворота «УТК». У вболівальників постало питання, чому суддівська бригада одні й ті самі порушення трактує по різному.

Другий тайм продовжився контролем м’яча гостей. Небезпечно пробивав Лебедєв, але олімпійці гідно відповідали, небезпечно пробивали Бабій (над поперечкою) та Підвисіцький (Єрошов парирує). На 76-й хвилині після затяжної атаки Лут подає з лівого флангу, Грищук неуважно грає з Королем, котрий влучно пробиває головою в дальній кут воріт -2:0. Оліймпійцям не було вже що втрачати, почали збиватися на навалу. І на 90-й хвилині це принесло результат, подача Підвисіцьким з правого флангу на дальню штангу на Оганесова, скидка на Степанова, і сильний удар з льоту в правий кут воріт – 1:2. Часу щоб зрівняти рахунок вже не залишилося, домашня поразка кам’янчан. Але не соромно програвати такій сильній команді, як «УТК», прикро програвати завдяки суддівським помилкам.

 

 

Джерело: сторінка ФК «Олімп» (Камянка) у Фейсбуці