Футбол 8х8. Чемпіонат Черкас. «Черкаські козаки» - «Карбон» (Черкаси) - 3:9 (2:3)
Четвер, 29 серпня 2019, 07:24

1 - DSC 0930

28 серпня. 3 тур, II коло. Футбольне поле 60 м х 40 м на «Центральному стадіоні»

«Черкаські козаки» - «Карбон» (Черкаси) - 3:9 (2:3)

Голи: Кулик, Гуляш, Панасенко А. – Петриченко, Аджубей, Матвієнко, Біда, Дмитренко (3), Магльований, Проценко

Особливо мотивованими на цю зустріч були «Черкаські Козаки», оскільки у разі перемоги вони фінішували б на другому місці, випередивши «Дніпро». Проте активніше гру почали карбонівці, які достроково – за тур до закінчення чемпіонату вибороли чемпіонське звання, і на 5 хвилині гри, після прицільного удару Петриченка виходять вперед. У відповідь «Черкаські Козаки» організували масований штурм воріт суперника і дуже були близькими до того, щоб зрівняти рахунок у зустрічі, але Магльований на останньому рубежі оборони «Карбона» зіграв супернадійно. Щоправда надмірною увагою господарів до атак міг скористатися у карбонівців Дмитренко, але двічі суперника після його ударів рятував каркас воріт. А згодом активному Кулику у «Черкаських Козаків» вдається зрівняти рахунок у грі – 1:1.

2- DSC 0908

 

Наступні кілька хвилин відзначилися більше тактичною боротьбою опонентів, які «розбавив» прицільний дальній удар у виконанні Аджубея – 1:2. Після цього «Карбон» ще більше посилює тиск на ворота суперника і згодом Матвієнко збільшує перевагу своєї команди до двох мячів – 1:3. «Черкаські Козаки» роблять відчайдушну спробу взяти під свій контроль м’яч і їм це частково вдається, а за 1 хвилину до перерви «гол у роздягальню» забиває Гуляш – 2:3 і справи «Козаків» стають веселішими.

3 -DSC 0918

На початку другої половини зустрічі команди обмінялися гострими атаками, але все обійшлося без забитих голів. Але на 34 хвилині Біда підступним ударом для голкіпера господарів змушує рахунок у зустрічі змінитися – 2:4. Очікувано «Черкаські Козаки» йдуть великими силами на штурм воріт карбонівців, але справу до прицільного завершального удару суперник довести не дає. А от Дмитренко демонструє своє вміння влучно завершувати атаки. Дуже швидко у «Козаків» Панасенко А. повертає відставання у рахунку до 2 голів – 3:5. Але помилка захисників господарів у своїй штрафній приводить до призначення пенальті у їхні ворота – 3:6. До завершення зустрічі командам залишалося грати ще 12 хвилин, але «Карбон» набрав свій «крейсерський хід» і втрачати перемогу ніяк не збирався. «Черкаські Козаки» до завершальних хвилин атакуючи не полишали надії змінити ситуацію з рахунком у зустрічі, але їхня надмірна увага до атакувальних дій обернулася для них пропущеними голами.

4 -DSC 0924

 

ФОТОЗВІТ ГРИ »»»»»»»»»»»»»»»