Футбол 8х8. Чемпіонат Черкас. «Карбон» (Черкаси) - «Патріот» (Сміла) – 3:2 (0:1)
Четвер, 22 серпня 2019, 09:38

4 DSC 0744 

21 серпня. 2 тур, II коло. Футбольне поле 60 м х 40 м на «Центральному стадіоні»

«Карбон» (Черкаси) - «Патріот» (Сміла) – 3:2 (0:1)

Голи: Болюк (2), автогол суперника – Сарін, Видиш

У разі перемоги у цій зустрічі, черкащани достроково здобували б перше місце. У разі виграшу «Патріота», то вони б зберігали шанси на здобуття одного з комплектів нагород.

З урахуванням вищих намірів, гру активніше почали карбонівці. Гостям потрібно було 6-7 хвилин, щоб налагодити командні дії і вирівняти гру.

2 DSC 0731

 

На 20 хвилині зустрічі у «Карбона» двічі поспіль допускає помилки їхній воротар Магльований і обидва рази їх виправляє. Черех хвилину після цього моменту черкащанин Біда був близьким до того, щоб відкривати рахунок у матчі, але шкіряна куля після його удару пролетіла у лічених сантиметрах від стійки воріт.

Наприкінці гри смілянські футболісти розбігалися і свою невеличку ігрову перевагу втілила на 29 хвилині гри у забитий гол - 0:1.

Окрилені успіхом, смілянські футболісти активно почали другу частину зустрічі, але знову забити гол їм не вдалося. Натомість карбонівці, розуміючи, що так можна втратити турнірні очки, додають у швидкості і на 40 хвилині Дмитренко отримує шанс зрівняти рахунок, але у гостей відмінно зіграв воротар. Проте на 45 хвилині гри, після удару Болюка шкіряна куля все таки влітає у ворота «Патріота» - 1:1. А через дві хвилини у смілян автор першого забитого мяча Сарін забиває і у свої ворота – 2:1.

1 DSC 0756

Згодом Лисак у гостей втрачає шанс зрівняти рахунок – «Карбон» виручив їхній воротар. А через мить гарматним ударом здалеку Болюк зрівнює рахунок у грі – 3:1. «Патріоти» додають у швидкості і згодом скорочують відставання у рахунку – 3:2. Далі гості проявили велике бажання зрівняти рахунок, але «Карбон» на шляху до здобуття достроково чемпіонського звання було вже не зупинити.

3 DSC 0743

ФОТОЗВІТ З ГРИ »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»