Лашкул: Помічаю, що на даний момент фінансова мотивація шкодить Черкащині
П'ятниця, 16 серпня 2019, 18:10

16082019  mage1-4

Колишній президент, а нині головний інвестор ФК Черкащина в коментарі SportArena поділився очікуваннями від матчу IV туру Першої ліги з Інгульцем та розповів про мотивацію футболістів своєї команди

«Якщо відверто, у мене дуже тривожні очікування перед матчем із Iнгульцем. Втім, ще Валерій Васильович Лобановський говорив, що потрібно за будь-яких обставин вірити у свій шанс на позитивний результат. Шанс є завжди, потрібно вірити у власні сили і тоді все буде добре. Треба створювати належні умови для підготовки, ретельно готуватися до гри, мотивувати футболістів. На даний момент помічаю, що фінансова мотивація шкодить нашій команді, — відзначив Лашкул.

За словами Лашкула, Інгулець поки що має перевагу над Черкащиною.

«Хлопці були мотивовані на протистояння з Оболонню-Бровар та Кременем. В результаті, команда провалювала перші половини зустрічей, а потім довелося докладати максимум зусиль, робити все можливе і неможливе, щоб вирвати нічию. Після гри футболісти впали на полі без сил, але можна було обійтися без цього, якби належним чином провели першу половину матчу. Мотивуватимемо на загальних умовах і гравці про це знають. Крім мотивації та налаштування досить складно буде сперечатися з Інгульцем за рівнем майстерності, адже петровці переважають нас у цьому компоненті. Вчитимемося у них по ходу матчу. Інгулець отримав свій авторитет у українському футболі за рахунок виходу у фінал Кубку України у минулому сезоні. Підопічні Лавриненка створили безліч сенсацій, перемогли клуби з Прем’єр-Ліги. У Інгульця дуже потужний президент. Ми товаришуємо з Олександром Поворознюком».

Джерело: Sport Arena