Дмитро Кошелюк: «Обіцяю, що «Інгульцю» буде не просто з ФК «Черкащина»
Четвер, 15 серпня 2019, 20:47

kossh

Капітан ФК «Черкащина» поділився сподіваннями від наступної гри у чемпіонаті країни, яка відбудеться на виїзді 17 серпня

—ФК "Інгулець" — один з лідерів Першої ліги, команда ставить собі за мету підвищитися у класі. Вихід у фінал Кубка України у минуломі сезоні багато про що говорить. У Першій лізі зараз взагалі немає прохідних матчів, всі команди конкурентоспроможні, у кожного є свої сильні сторони. Очікуємо на складну гру, але можу запевнити, що Інгульцю з нами буде непросто. Віддамо всі сили, щоб досягти бажаного результату. Впевнений, що зможемо дати бій іменитому супернику, - говорить Дмитро Кошелюк.

— Наскільки вже команда адаптувалася до Першої ліги?

— По ходу чемпіонату ще втягуємося після зборів. Провели три стартові тури у Першій лізі, більш менш вже змогли адаптуватися до виступів на новому рівні. Думаю, що від матчу до матчу зможемо прогресувати і досягатимемо бажаного результату.

— У минулому турі найкращим гравцем всього другого раунду було визнано Віталія Бойка. Що говорили йому з цього приводу?

— Задоволені, що наш молодий гравець переміг у цій почесній номінації. Сподіваюся, що Віталій продовжуватиме грати на такому рівні, досягатиме таких же результатів, тоді його будемо ще більше травити (сміється). Сказали відразу, щоб він не зазнавався. Головне, щоб Бойко не зупинявся на досягнутому, і у нас був привід знову його вітати. Віталій прогресує від матчу до матчу. Сподіваюся, що він своїми діями у майбутньому допомагатиме команді досягати результату.

Джерело: Sport Arena