«Динамо» - «Брюгге»: коли і де дивитися матч Ліги чемпіонів
Вівторок, 13 серпня 2019, 12:59

27 де дивитися

13 серпня 2019: онлайн-трансляція матчу, час і телеканали

Київське "Динамо" вже на старті нового сезону очікує одна з головних ігор. У матчі-відповіді третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів підопічним Олександра Хацкевича належить битися з "Брюгге". Перша зустріч на полі суперника завершилася перемогою бельгійців 1:0.

Щоб пробитися до наступного раунду, "біло-синім" потрібно перемагати з різницею в два голи. Виграш 1:0 призведе до овертайму і можливої серії пенальті, а перемоги в один м'яч з рахунком 2:1, 3:2 і так далі будуть на користь "Брюгге" завдяки перевазі гостьового голу. Нічия і виграш суперника, зрозуміло, також будуть не на користь киян.

"Динамо" - "Брюгге" відбудеться на НСК "Олімпійський" у Києві. Початок гри у вівторок, 13 серпня, о 20:30 за київським часом. Стежити за грою ви зможете разом з UA-Футбол в нашій текстовій трансляції тут.

"Динамо" - "Брюгге" трансляція на ТБ в Україні буде на каналі "2+2". Телеканал можна знайти в Т2, кабелі або на супутнику.

"Динамо" - "Брюгге" дивитися онлайн в інтернеті можна на платформі 1plus1.video (після реєстрації. Перші 20 хвилин перегляд безкоштовний) і Youtube-каналі FootballHub (безкоштовно). Також плеєр з трансляцією буде на UA-Футбол перед початком гри.

"Динамо" - "Брюгге" відео матчу з оглядом голів і небезпечних моментів ви зможете побачити на UA-Футбол практично відразу після завершення зустрічі.

Джерело: www.ua-football.com