Уманські футболісти «УТК» зіграли з майбутнім суперником МСК «Дніпро» (Черкаси)
Вівторок, 30 липня 2019, 08:18

13102017  м

Минулорічні чемпіони області вийшли з відпустки і провели перший товариський матч

Після трьохнедільної відпустки приступили до тренувань футболісти ФК «УТК». Власне відбулося одне тренування на своєму стадіоні в Паланці. Воно носило втягувальний характер. І вже у суботу тепличники провели перший спаринг. У Білій Церкві з однойменним футбольним клубом, що вже на днях стартуватиме в аматорській лізі України, де гратиме у групі разом з черкаським МСК «Дніпро».

Попри всі фактори (почнемо з того, що у тепличників друге коло чемпіонату області вже 31 серпня стартує а суперник вже має бути готовим до офіційних поєдинків), головний тренер "УТК" Олександр Казанюк залишився задоволений спарингом.

ФК УТК провів матч в такому складі: Щербина, Подколзін, Трегубов , Дудник (Рябченко 60), Троян, Думенко (46, Ібрахіма), Потапов, Рудь, Новіков, Король (Казанюк 70), Лебедєв. В першому таймі гості свої моменти не реалізували. На відміну від господарів, які два своїх шанси втілили у голи. По перерві Дмитро Подколзін один м'яч сквитав. Могли ще забити, але матч так і завершився з рахунком 2:1 на користь ФК "Біла Церква".

Тепер на тепличників очікує інтенсивна підготовка до другого кола чемпіонату області, яке нам обіцяє цікаву футбольну осінь.

Джерело: umanfootball.com.ua