Чемпіонат Черкас з футболу 8х8: «Карбон» (Черкаси) – «Олімп» (Кам’янка) 3:2
Вівторок, 02 липня 2019, 23:09

020719 m1

Перенесений поєдинок шостого туру. 2 липня 2019 року.

 

«Карбон» (Черкаси) – «Олімп» (Кам’янка) 3:2 (1:1)

Голи: Д.Проценко (9), О.Болюк (40), М.Бабій (51) – В.Вагін (28), Р.Желєзняк (54).

 

020719 m2

 

Беззаперечний лідер чемпіонату Черкас з футболу 8х8 здобув свою найважчу перемогу у першому колі змагань. Номінальні господарі поля на штучному майданчику «Центрального стадіону» діяли «першим номером», а гості із Кам’янки при першій ліпшій нагоді гостро контратакували.

Рахунок у перенесеному матчі шостого туру було відкрито на 9 хвилині гри, коли після навісу Олександра Тупчієнка смачно головою Дмитро Проценко пробив голкіпера «Олімпа» Ярослава Іщенка.

У середині першого тайму нападник кам’янчан Віталій Підвисіцький, накрутивши пару захисників, пробив повз ближню стійку, а біля протилежних воріт Валентин Зоря на «стрічці» вчасно підстрахував свого голкіпера.

 

020719 m3

 

Гол в «роздягальню» від «Олімпа»: простріл Віталія Підвисіцького від лицьової лінії результативно замкнув граючий головний тренер Віталій Вагін.

Після перерви команди обмінялися гострими контрвипадами: після удару Підвисіцького на підборі Зоря пробив вище цілі, натомість, Олександр Колос, вискочивши на оперативний простір, змістився праворуч, але з гострого кута не влучив у порожні ворота.

На 40-ій хвилин класним дальнім ударом Олександр Болюк вдруге вивів «Карбон» вперед у грі – м’яч, відскочивши від стійки, затріпотів у сітці воріт.

 

020719 m4

 

Згодом був гол від Михайла Бабія, який результативно зіграв на підборі після удару Олександра Колоса.

«Олімп» і не думав здаватися на милість опонента: залишений без опіки, Желєзняк відквитав один гол – 3:2.

У час, що залишився «Карбон» тактично зіграв по результату і довів матч до шостої перемоги поспіль.

 

Детальний фотозвіт гри >>>