«Росава» дома перемагає команду з Катеринополя
Неділя, 23 червня 2019, 07:38

Росава-НР n

Чемпіонат Черкащини з футболу. Вища ліга. 8 тур. 22.06.2019р. ФК «Росава» (Степанці) – «Наша Ряба» (Катеринопіль) – 4:1

ФК “Росава” - “Наша Ряба” – 4:1 (1:0)

Голи: О. Панічев (6хв., 64хв.), О. Болюк (+54хв.), О. Конюша (89 хв.) - О. Євтушевський (90+1хв.)

22 червня на стадіоні "Маракана" с. Степанці відбувся ч 8 тур Чемпіонату Черкаської області з футболу серед команд вищої ліги, в якому зустрічалися команди ФК" Росава" с.Степанці та "Наша Ряба" Катеринопіль.

Матч обслуговувала бригада арбітрів в складі: головний арбітр Макаренко Євгеній. Асистенти арбітра : Крикун Захар, Погорілий Микола.

Команди 2019 року у обласному Чемпіонаті досить не передбачувані, не дооцінка суперника може коштувати 3-х заповітних очок, так після нічийного рахунку з МСК "Дніпро" м.Черкаси, степанчани налаштувалися лише на перемогу, що й показали з перших хвилин гри. На 5' "Росава" робить першу і результативну атаку, яку головою замкнув Панічев (1:0). 2-й м'яч у ворота суперників забив Олександр Болюк, реалізувавши пенальті.Дубль Олександра Панічева і рахунок на табло 3:0.

По закінченню матчу суперники отримали гол і від найкращого бомбардира "Росави" Олексія Конюші 4:0. Та зробивши швидку атаку у відповідь гості все ж таки забили один м'яч у ворота "Росави".Фінальний свисток рахунок 4:1 на користь ФК "Росава".

 

Джерело: сторінка ФК «Росава» у Фейсбуці