«Зоря» Руська Поляна – володар Кубка СТОВ «Зоря»
Четвер, 20 червня 2019, 16:47

64788758 915888818757025 5950021037864255488 n

Руськополянський стадіон гостинно приймав учасників турніру Кубок СТОВ «Зоря» серед дитячих команд U-11

 

16 червня Руськополянський стадіон гостинно приймав учасників турніру Кубок СТОВ «Зоря» серед дитячих команд U-11 за участю: «Чемпіони» Черкаси, «Альянс-1» Кропивницький, «Альянс-2» Кропивницький, «Черкащина Академія» Білозір`я, «Зоря» Руська Поляна, «Черкаський Дніпро».

Яскраве відкриття змагань нікого не залишило байдужим: вітальні слова, теплий прийом, багато посмішок та побажань перемоги надало командам-учасницям впевненості у грі. З привітальними словами виступили: директор районної ДЮСШ «Мрія» – Анатолій Андрійович Жила, а також заступник сільського голови с.Руська Поляна Юлія Пашкевич: підтримали команди та побажали перемогти найсильнішим.

За 5-6 місце, по результатах попередніх ігор у групах, на полі зійшлися «Черкащина Академія» Білозір`я та «Альянс-2» Кропивницький. Перемогу та 5 місце отримали юнаки команди «Черкащина Академія» Білозір`я.

За бронзу боролися «Чемпіони» Черкаси та «Черкаський Дніпро», які і стали бронзовими призерами турніру. А «Чемпіони» Черкаси відповідно стали четвертими.

У фіналі за Кубок боролися господарі «Зоря» Руська Поляна та «Альянс-1» Кропивницький. Перший тайм юнаки із Кропивницького впевнено наступали, а вже в другому таймі руськополянські юнаки дали відсіч з рахунком 5:2 та отримали перемогу і Кубок.

Всі учасники турніру були нагороджені медалями – завдяки фінансової підтримки директора СТОВ «Зоря» Івана Йосиповича Дарієнка, а також дякуючи підтримці місцевого підприємця Миколи Луковича Гнідаша діти насолоджувалися солодощами та морозивом.

«Хочеться відмітити, що у нас в Черкаському районі не так давно з`явилася футбольна команда U-11, котра на високому рівні конкурує та перемагає команди із міст – зазначає Анатолій Жила. З дітьми займається досвідчений тренер-викладач В`ячеслав Гладун, котрий старанно відноситься не тільки до тренувальної роботи, а й докладає максимум зусиль щоб згуртувати і батьків юних вихованців, адже з батьківською підтримкою футболісти і дійшли до перемоги».

 

директор районної ДЮСШ «Мрія» А.А.Жила