"Славутич" програє у "водному футболі"
Написав Максим Гаптар   
Вівторок, 17 квітня 2012, 20:38

slavutichlise04596

Крізь зливу та в'язке поле грали сьогодні "Славутич" та "УкрАгроКом". Завдяки голу на першій хвилині, перемогу у напруженому матчі здобули гості.

У звітному поєдинку долю матчу вирішила перша хвилина. Як тільки арбітр розпочав гру, футболісти "УкрАгроКому" помчали вперед. Гості відразу використали свою нагоду - Євген Фіальковський увірвався до штрафного майданчика господарів і відкрив рахунок. Гравці "Славутича" були спантеличені таким перебігом подій і  спочатку не могли оговтатися від пропущеного голу. За 20 хвилин страшенна злива зробила свою "брудну справу", адже грати на газоні було просто неможливо. Поле перетворилося на басейн із багнюкою, гравці не могли віддати один одному нормальну передачу, тому що вода зпиняла м'яч.

Весь матч господарі прагнули з усіх сил зрівняти рахунок, але цьому на заваді ставали то погодні умови, то захисники "УкрАгроКому". Серед гравців гостей особливо слід виокремити голкіпера Ярослава Швеця, котрий постійно рятував свою команду. Щодо "Славутича", то основну "погоду" в атаці команди робили поперемінно Таран із Сергійчуком. У другому таймі активізувався Роман Дацюк, котрий мав свої моменти забити. Через важкі умови для гри суперники порушували правила. Численні подачі "Славутича" зі штрафних та кутових знаходили голови Євгена Тарасенка, Романа Дацюка та інших, однак Швець був на місті.

У другому таймі підопічні Олександра Кирилюка збільшили свій тиск на ворота гостей, але удари черкаських футболістів були не точними. "Славутич" тиснув на суперника до фінального свистка, але захисники "УкрАгроКому" вправно відпрацьовували у відборі. "УкрАгроКом" втримав свою перевагу і переміг у матчі.

 

"Славутич" - "УкрАгроКом" 1 : 0

"Славутич": Крупниченко - Фаворов, Тарасенко, Листопад, Книжник, Лобов, Сергійчук, Кобіков, Горкун, Таран, Дацюк.

"УкрАгроКом": Швець - Пономаренко, Бахуринський, Місюра, Радевич, Шмиговський, Волков, Бартаченко, Каліновський, Яворський, Фальковський.

Гол: Фальковський - 1 хв.

 

Юрій Гура, головний тренер "УкрАгроКому":

 

Олександр Кирилюк, головний тренер "Славутича":

 

Черговий матч у складі "Славутича" не виразно провів Валентин Горкун. Нападник знову був малопомітним на полі та не запам'ятався гострими моментами. З цим не погодився Олександр Кирилюк, який зазначив, що Горкун виконує настанови тренера.